Home / Promo  / CREATIVE CONCEPT vine la Mobila Expo cu brandul Mark Oliver

CREATIVE CONCEPT vine la Mobila Expo cu brandul Mark Oliver

Mark Oliver este un brand nou în industria producătorilor de mese care face parte din compania Creative Concept, firma cu peste 10 ani experiență în producția de mese pentru alte branduri, cu peste 60.000 de mese vândute. Mesele Mark Oliver sunt produse de la zero în România.

 

Prima colecție cu design propriu a fost lansată în septembrie 2017, la târgul BIFE-SIM de la București , produsele fiind foarte apreciate de designeri. In 2018 vom fi prezenți la Milano și la New York, cele mai importante târguri de mobilă din Europa și SUA, precum și la expoziții importante din țară.

 

Mark Oliver este un brand care tinde spre perfecțiune. Opinia clienților contează!

 

Îmbunătățim atmosfera casei dumneavoastră cu designul inovativ și căldura lemnului. Știm că fiecare om este diferit și împreună putem personaliza produsele, astfel încât să se potrivească cel mai bine dorințelor dumneavoastră. Țintim zilnic să ne reducem impactul asupra mediului înconjurător. Mesele Mark Oliver sunt fabricate exclusiv în România, cu respect pentru oameni, mediu înconjurător și folosirea cu chibzuință a materialelor.

 

Produsele noastre sunt fabricate responsabil, cu atenție deosebită pentru natură, pentru fiecare masă cumpărată vom planta un copac în colaborare cu Tășuleasa Social.

 

Ne găsiți în Pavilion B1 stand 208

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT