Home / Interviuri  / CREATIVE CONCEPT A CUCERIT PUBLICUL AMERICAN CU TRIBUTE COLLECTION

CREATIVE CONCEPT A CUCERIT PUBLICUL AMERICAN CU TRIBUTE COLLECTION

Adrian Giurgiu director de vânzări CREATIVE CONCEPT: „La ICFF NYC am adus câteva dintre cele mai vândute produse ale noastre, masa de dinning Terry  și o colecție de măsuțe de cafea, precum și colecția noua, colecția TRIBUTE, care anul acesta a fost foarte bine primită atât la Milano cât și aici la New York, și care constă într-o oglindă, o consolă și un raft. Am modificat puțin colecțiile din Europa, le-am adus la standardele americane și ne-am pregătit în mare să vorbim pe limba lor. Să vorbim în inch, să vorbim în dolari, în condițiile lor de plată și să avem partea de livrare mai bine pusă la punct. Vom avea și un depozit aici, mai bine zis ne-am organizat să avem produse pe stoc și partea de customer va fi dedicată aici, pentru America.”

 

Conducerea CREATIVE CONCEPT consideră că ICFF este expoziția unde își poate prezenta creațiile pentru a cuceri publicul american.

 

Adrian Giurgiu director de vânzări CREATIVE CONCEPT: „Este a doua oară când participăm, am venit să testăm piața anul trecut și când am văzut că se potrivește cu produsele noastre, mai bine zis produsele noastre se potrivesc pe această piață, ne-am adaptat strategia, am luat feedback și acum am venit mai pregătiți. Anul acesta ne-au revenit în stand multe dintre contactele de anul trecut și sperăm să concretizam și mai multe contracte.”

 

 

Citeste si: 10 PENTRU ROMÂNIA LA ICFF NEW YORK 2019

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT