Home / Industria Mobilei  / CRAVCITECH și-a dezvoltat magazinul online

CRAVCITECH și-a dezvoltat magazinul online

CRAVCITECH activează de 14 ani în domeniul comercializării echipamentelor și utilajelor pentru prelucrarea lemnului. Cu o echipă bine sudată, compania și-a găsit resursele pentru a merge înainte.

 

Dipl. ing. SEBASTIAN CREVCENCO, manager CRAVCITECH: „Lucrurile au început să se pună în mișcare. Muncim la fel de mult ca înainte de perioada critică legată de răspândirea virusului, însă  încercăm să limitam pe cât posibil deplasările în țară pentru protecția noastră și a clienților. Ne-am pregătit și putem asigura service preponderent online prin diagnoza de la distanță și prin intermediul apelurilor video. Am investit și mai mult în magazinul online shop.cravcitech.ro și, ca atare, a crescut numărul de comenzi pentru consumabile și întreținere.”

 

CRAVCITECH este o companie care își desfășoară activitatea în Brașov și comercializează produse realizate de firme din Austria, Germania, Olanda și Italia.

 

Dipl. ing. SEBASTIAN CREVCENCO, manager CRAVCITECH: „Pentru viitor, sperăm să se aloce cât mai rapid ajutoarele de la Uniunea Europeană pentru firmele care doresc finanțare, pentru a impulsiona investițiile.”

 

 

CRAVCITECH oferă consultanță profesională competentă, cu implicare tehnică superioară pentru fiecare proiect în parte, precum și o calitate excelentă a produselor.

 

 

Detalii despre produsele companiei pe cravcitech.ro și shop.cravcitech.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT