Home / Promo  / Cravcitech prezintă echipamente noi, în premieră, la BIFE-SIM 2022

Cravcitech prezintă echipamente noi, în premieră, la BIFE-SIM 2022

Sebastian Cravcenco, manager CRAVCITECH: În acest an expunem la BIFE-SIM, în premieră, un dispozitiv de ridicare cu vacuum pentru plăci de PAL și MDF produs de AeroLift, din Germania, montat într-o macara mobilă de la Vetter Germania. Puteți ridica astfel ușor și fără efort plăci de PAL, HDF sau MDF cu grosimi de până la 35 mm. Dispozitivul va fi în funcțiune pe perioada târgului, vă invităm să îl încercați.”

CRAVCITECH reprezintă, în România, firmele de top Muhlbock, Aero-Lift, Vetter, Weinig, Kundig, Gann, Merlin si Brookhuis, Il Cubatore.

 

„Ca în fiecare an, în standul nostru veți găsi cea mai mare gamă de umidometre profesionale cu și fără contact, de la firmele Gann, Brookhuis și Merlin, precum și sisteme automate pentru măsurarea umidității de la Brookhuis”, ne-a declarat mai declarat Sebastian Cravcenco, manager CRAVCITECH.

 

Umidometrele fără contact proiectează unde pe diferite adâncimi și determină astfel umiditatea din material. Sunt preferate la produsele finite (panouri, mobilă) pentru că nu lasă urme pe lemn, dar și pentru cherestea atunci când sunt necesare măsurători multiple, rapide.
Grosimea materialului poate fi între 0,5 și 120 mm, dar aparatele sunt gândite în special pentru lemn uscat. Tot cu umidometre putem măsura parametrii din zidărie, beton, hârtie, tocătură, rumeguș și alte materiale Gann, Merlin și Brookhuis având soluții dedicate și pentru aceste materiale.

 

 

„O altă instalație în funcțiune la BIFE-SIM 2022 va fi pentru răcirea și umidificarea aerului mult prea uscat: fie vara de la căldura excesivă, fie iarna de la aerul care rezultă cu o umiditate de până la 20% din cauza încălzirii spațiilor de producție. Dacă suntem sub umiditatea ideală de cca. 50%, riscăm deformări ale semifabricatelor sau panourilor și nu dispunem de condiții ideale pentru încleiere și finisare. Suplimentar, un aer uscat este mai puțin respirabil și sănătos pentru angajați”, ne-a explicat managerul CRAVCITECH.

 

Compania reprezintă în zona de Vest – Sud-Vest a țării firmele grupului Weinig, mașini de prelucrat pe patru fețe, CNC-uri ferestre; Dimter – fierăstraie de retezat cu optimizare, prese pentru panouri; GreCon – mașini de îmbinat în dinți; Raimann – fierăstraie de spintecat.

 

 

Firma germană Kundig produce mașini de șlefuit cu bandă lată pentru panouri, binale și canturi. Agregatul de șlefuit înclinat patentat vă oferă avantajele șlefuirii cu mai puține urme de la hârtia de șlefuit, potrivită mai ales șlefuirii între straturile de lac. Datorită experienței de 75 de ani în tehnica șlefuirii și livrarea a mii de mașini în toată lumea, dispunem de excelente competențe tehnice și avem o soluție individuală pentru fiecare cerință și fabrică.

 

 

Firma il Cubatore produce dispozitive pentru cubare electronică a cherestelei și a buștenilor.

 

Muhlbock, din Austria, produce camere de uscare a cherestelei, a lamelelor, rumegușului și tocăturii, dar și piese de schimb pentru acestea. Cu aceste uscătoare se obțin durate de uscare unice pe piață.

 

 

Mai multe despre produsele companiei pe cravcitech.ro

 

 

Articole despre CRAVCITECH, AICI

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT