Home / Industria Mobilei  / CRAVCITECH prezintă cea mai nouă tehnologie din Austria, Germania, Olanda

CRAVCITECH prezintă cea mai nouă tehnologie din Austria, Germania, Olanda

Compania prezintă cea mai noua generatie de masini WEINING Cube Plus, care ofera si firmelor mici posibilitati necunoscute pana acum pentru rindeluirea pe patru fete fara reglaje.

 

Detalii tehnice

 

 • Inaltime de lucru 5 – 160 mm
 • Latime de lucru 20 – 260 mm
 • Avans 6-12 m/min
 • Turatie 6.000 rot./min.
 • Reglare axe comandate CNC
 • Masa de alimentare 2,0 m
 • Reglare automata a arborilor

 

Noutati

 

 • Masurare automata a latimii si grosimii cu laser
 • Touchscreen mare de 10ʺ
 • Confort excelent la operare
 • Repere perfect drepte si repetabilitate exacta

 

 

CRAVCITECH reprezinta grupul WEINING in zona de Vest si Sud-Vest a tarii.

Firma WEINING din Tauberbischofsheim, Germania, liderul mondial in productia de masini de rindeluit si profilat, circulare de spintecat, retezat, prese la cald, masini de imbinat in dinti si masini pentru scanarea defectelor din cherestea.

SCHMALZ

Firma Schmalz din Glatten, Germania este numarul unu in productia de dispozitive de ridicare cu vid si ventuze pentru CNC-uri. Firma Schmalz va ofera sisteme de ridicare si manipulare cu vid pentru placi de PAL melaminat si brut, HPL, MDF, OSB, cherestea, grinzi, policarbonat, plastic, ferestre, usi, ambalaje carton, metale, saci, sticla, si altele.

 

 

Ventuzele pentru CNC-uri pot fi cu unul sau doua circuite de vid. Schmalz a dezvoltat si ventuze pentru mese tip raster de textolit sau aluminiu si ventuze pentru mese netede pentru CNC-urile de generație mai veche. In cazul în care trebuie sa fixati grinzi de lemn (calupuri) sau piese inguste, va recomandam clemele (clestii) cu prindere mecanica.

 

 

MÜHLBÖCK

Reprezentanta tehnica a firmei Muhlbock in Romania va ofera camere de uscare clasice, cu sisteme de recuperare a caldurii, cu uscare in vid, dotari pentru camere de uscare, aparate pentru documentarea tratamentului fitosanitar. Toate camerele de uscare sunt fabricate integral in Austria si ofera un raport calitate/pret imbatabil pe piata romaneasca.

 

 

Firma Muhlbock a dezvoltat o noua serie de echipamente pentru uscarea rumegusului si a tocaturii pentru capacitati incepand de la 1 to./ora.

 

 

 

KUNDIG

Firma germana Kundig va prezenta pentru prima data live in Romania masina de slefuit cu banda lata cu doua agregate, modelul Kundig Brilliant. Masina va fi alimentata de un dispozitiv de ridicare cu vid. Agregatul de slefuit inclinat patentat va ofera avantajele slefuirii cu mai putine urme de la hartia de slefuit, potrivita mai ales slefuirii intre straturile de lac. Datorită experienței de 75 de ani în tehnica șlefuirii și livrarea a mii de mașini în toată lumea, dispunem de excelente competențe tehnice și avem o soluție individuală pentru fiecare cerință și fabrică.

 

 

BROOKHUIS

Firma olandeza Brookhuis produce sisteme de masurare a umiditatii prin trecere, fara contact, sistem de detectie a crapaturilor, a pungilor de rasina sau a lipsei de adeziv la calupurile de ferestre sau elemente imbinate in dinti. Tot de la Brookhuis veti putea vedea ultimele umidometre cu si fara contact.

 

GANN

Va oferim umidometre profesionale cu contact produse de firma Gann din Germania. Umidometrele pot masura umiditatea din cherestea, furnir, lemn de foc, tocatura, rumegus, sapa parchet, aer sau pot monitoriza umiditatea si temperatura. Ca piese de schimb va oferim cuie izolate si neizolate si ciocane pentru umidometre

 

 

MERLIN

Va oferim umidometre profesionale fara contact produse de firma Merlin din  Austria. Umidometrele pot masura umiditatea din cherestea, furnir, tocatura, rumegus si materiale de constructii.

 

 

Firma Merlin mai produce sisteme de monitorizare si umidificare a aerului in halele de productie. Cu aceste sisteme puteti reduce cantitatea de praf din aer in zona de finisare, tineti sub control umiditatea reperelor prelucrate si creati o atmosfera de lucru mai sanatoasa pentru muncitori.

 

Despre CRAVCITECH

Firma noastra isi desfasoara activitatea din anul 2006 in Brasov . Reprezentam mai multe firme din Austria, Germania si Olanda, producatoare de echipamente si utilaje pentru prelucrarea lemnului: Muhlbock, Schmalz, Weinig, Kundig, Gann, Merlin si Brookhuis. Firma Cravcitech va ofera consultanta profesionala competenta, cu implicare tehnica superioara pentru fiecare proiect in parte si o calitate excelenta a produselor. Prin procese de productie diverse, am reusit sa optimizam alaturi de clientii nostri timpii și procesele de fabricatie, ducand astfel mai departe orientarea catre client, oferind acestuia competivitatea si calitatea germana recunoscuta pe plan mondial.

 

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM 2019, Stand 108, Pavilion B1!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT