Home / Promo  / CRAVCITECH aduce la BIFE-SIM utilaje noi, pe care vizitatorii profesioniști le pot testa

CRAVCITECH aduce la BIFE-SIM utilaje noi, pe care vizitatorii profesioniști le pot testa

În ceea ce privește tocătoarele pentru deșeuri de lemn, compania va prezenta, la București, modelul LR 520 realizat de UNTHA din Austria, specialistul pentru tocătoare personalizate, care sunt adaptate exact nevoilor firmelor de prelucrare și exploatare a lemnului.

 

 

„Indiferent că este vorba despre o tâmplărie mică, exploatare ocazională sau mari jucători din industria lemnului cu lucrul în mai multe schimburi, UNTHA are pentru orice necesitate soluția eficientă de tocare. Specialistul în tocătoare din Austria este singurul producător din domeniu care oferă o garanție de 3 ani pentru toate tocătoarele de lemn.”

 

CRAVCITECH vă așteaptă la stand să încercați și dispozitivele de ridicare cu vacuum Aero-Lift din Germania

 

„Puteți ridica fără efort și ergonomic plăci de PAL și MDF, HDF, panouri de lemn masiv, sticlă sau cutii de carton cu mobilă ambalată. Dispozitivul va fi montat într-o macara mobilă fabricație Vetter, Germania.”

 

 

Compania vă invită să experimentați și calitatea aerului în standul CRAVCITECH

 

„Vom răci și umidifica aerul mult prea uscat. Uscarea aerului se produce vara de la căldura excesivă, iar iarna de la aerul care rezultă cu o umiditate de până la 20% din cauza încălzirii spațiilor de producție.”

 

 

CRAVCITECH reprezintă, în România, firmele de top Untha, Muhlbock, Aero-Lift, Merlin, Grupul Weinig, Gann, Brookhuis, Kundig, il Cubatore.

 

cravcitech.ro

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT