Home / Interviuri  / CRAVCITECH, 13 ani de succes în industria lemnului

CRAVCITECH, 13 ani de succes în industria lemnului

Compania a prezentat la BIFE-SIM 2019 cea mai nouă generație de mașini WEINIG Cube Plus, care oferă și firmelor mici posibilități necunoscute până acum pentru rindeluirea pe patru fețe fără reglaje.

 

 

SEBASTIAN CRAVCENCO, manager CRAVCITECH: „Reprezentăm, pe partea de S-V, adică în 9 județe, grupul WEINIG, lider pe partea de prelucrare, mașini de rindeluit și profilat pe 4 fețe, mașini de retezat, optimizare, spintecare cu pânze mobile, fierăstraie panglică, mașini de îmbinat în dinți, prese la cald, tot ce înseamnă prelucrarea după gater. Ca noutate avem mașina de șlefuit și calibrat de la firma KUNDIG din Germania. Aceasta are câteva caracteristici unice: agregatul este înclinat și nu exista riscul să muște din piesă. De obicei, tâmplarii contracarează treaba aceasta introducând piesa sau panourile înclinat, noi am înclinat agregatul și evităm această posibilă defecțiune. De asemenea, am prezentat un dispozitiv de ridicare cu vid. Dată fiind lipsa asta mare de forță de muncă pe piața din România, ajutam firmele să ridice piesele de dimensiuni mari sau cu greutate foarte mare pentru alimentare de circulare, de CNC-uri sau în procesul de producție.”

 

CRAVCITECH oferă consultanță profesională competentă, cu implicare tehnică superioară pentru fiecare proiect în parte și o calitate excelentă a produselor.

 

Detalii despre produsele companiei pe cravcitech.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT