Home / Design  / CORE77 DESIGN AWARDS 2018 și-a desemnat câștigătorii

CORE77 DESIGN AWARDS 2018 și-a desemnat câștigătorii

Fondat în 2011, concursul Core77 Design Awards promovează principiile incluziunii, inovării și excelenței. Recunoscând natura spectrului larg în domeniul designului, programul de premii oferă 14 categorii distincte la care te poți înscrie, fiecare fragmentat în secțiuni dedicate pentru profesioniști și studenți. Cu o prezență globală puternică, câștigătorii sunt aleși de jurii internaționale alcătuite din lideri ai industriei, pentru înțelegerea, integritatea și intenția lor. După opt sezoane de succes, Core77 Design Awards continuă să sărbătorească bogăția profesiei de designer și strălucirea practicanților săi.

 

Și acum, în cel de-al optulea an, programul de premii Core77 Design Awards rămâne dedicat excelenței și incluziunii, oferind studenților și profesioniștilor posibilitatea de a promova cele mai bune lucrări la scară globală în 14 discipline distincte de design.

 

Echipa Juriului pentru mobilier și iluminat din acest an a fost condusă de John Arndt și Wonhee Jeong Arndt, co-fondatori ai Studio Gorm. Printre aceștia se numără Chris Liljenberg Halstrøm, fondatorul lui Chris L. Halstrom, Christopher Specce, profesor de design mobilier la RISD, Jamie Wolfond, fondatorul Good Thing și Thom Fougere, fondatorul studioului Thom Fougere.

 

Iată câteva dintre obiectele de mobilier premiate în acest an la secțiunea „mobilier și produse de iluminat”, toate celelalte premii putând fi vizionate pe designawards.core77.com/2018/winners.

 

Scaunul Axyl de Benjamin Hubert de la Layer

iScaunul Ballot de Barber & Osgerby

Cabin Lounges de GibsonKarlo

HiLo de Seth Murray și Bret Recor + Box Clever

LIGA – Mobilier de depozitare De Matthieu Muller & Pierre-Alexandre Cesbron

Morpheus – Mobilier Sculptural de Sabrina Möllers

SNUG De Nupur Haridas

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT