Home / Promo  / Contracte de exclusivitate pentru WOODEXPERT

Contracte de exclusivitate pentru WOODEXPERT

Wood Expert Industry prelungește contractul de exclusivitate cu Paul Maschinenfabrik și semnează un nou contract de exclusivitate cu Giardina Group

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul utilajelor pentru prelucrarea lemnului si investiții în peste 300 de fabrici complete de producție, pornind de la buștean până la produse finite, Wood Expert Industry reprezintă în exclusivitate în România producători cu renume mondial unde putem enumera Primultini Italia, Paul Germania, Wintersteiger Austria, Nova Pellet Italia, Sceat Italia, Omar Italia, Storti Italia, De Stefani Italia, Baschild Italia și Giardina Group.

 

Prelungirea contractului de exclusivitate cu Paul Maschinenfabrik

Încă din anul 2006 reprezentăm în exclusivitate producătorul german Paul, cunoscut ca unul dintre liderii mondiali în sisteme de optimizare și multilame. Echipa Wood Expert a montat și pus în funcțiune peste 400 de utilaje pe tot teritoriul României în decursul celor 16 ani de colaborare.

 

Un nou contract de exclusivitate cu Giardina Group Italia

Giardina Group este sinonimul finsajelor de excepție și unul dintre producătorii de top în materie de roboți de vopsire prin pulverizare pentru fronturi MDF, elemente de mobilier, uși, feresetre cât și sisteme de uscare cu aer cald, microunde sau UV. Producătorul italian aduce o serie de inovații pentru creșterea calității produsului finit dar și pe parte de productivitate în industria mobilei.

 

 

Pentru vopsirea fronturilor MDF si elementelor de mobilier, robotul automat Dualtech este echipat cu 2 brațe independente de pulverizare, 2 ghidaje ascunse în tavan ce împiedică căderea prafului, stație de presurizare independentă pe robot, sistem avansat de scanare piesă la intrarea în cabină și sistem pe rolă de hârtie sau bandă PVC cu sistem auto-curățare și recuperare vopsea sau dual, folosind ambele sisteme.

 

 

Ca noutate pentru piața din România, Wood Expert introduce pentru producătorii de uși și ferestre robotul de vopsire în 5 axe model RBP. Acesta urmărește conturul pieselor și pulverizează în unghi pentru eficientizarea consumului, are un sistem automat ce rotește usa pe cealalta fata stație de curățare a capetelor de vopsire și un sistem inteligent de incarcare/descarcare  automata a usilor din robot.

 

Detalii pe www.woodexpert.ro  

tel: 021.330.03.43 / 0732.672.147 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT