Home / Promo  / Continuă înscrierile pentru participarea la Salone del Mobile.Milano și Interzum Cologne, edițiile 2021

Continuă înscrierile pentru participarea la Salone del Mobile.Milano și Interzum Cologne, edițiile 2021

Salonul Internațional de Mobilă de la Milano, 13 – 18 aprilie 2021

 

Cea mai importantă manifestare la nivel mondial în domeniul designului de interior, Salone del Mobile.Milano, va avea loc în 2021 cu sprijinul Municipalității, care a anunțat că se va implica în asigurarea condițiilor impuse de criza sanitară.

 

Mai mult decât atât, pentru că târgul va sărbători 60 de ani de la înființare, va cuprinde toate manifestările, inclusiv pe cele care se desfășurau odată la doi ani.

 

Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR a rezervat la Milano o suprafață de 599 mp, ce fusese prevăzută pentru ediția din acest an și pentru care APMR a achitat, încă din 2019, garanția de participare de peste 34.000 euro.

 

Înscrierea firmelor pentru participarea la Salone de Mobile.Milano 2021 este în curs de desfășurare.

 

 

Interzum Cologne, 4 – 7 mai 2021

 

Târgul specializat în domeniul accesoriilor pentru mobilă este pe Lista târgurilor propuse de APMR pentru a fi inclus in Programul de Promovarea Exporturilor pentru anul 2021. Pentru participarea la acest eveniment expozițional și-au exprimat interesul 7 companii. A fost solicitată rezervarea unei suprafețe de 200 mp. Firmele care încă nu și-au exprimat interesul pentru acest târg, dar doresc să participe, sunt invitate să transmită solicitarea de participare în scris, către APMR.

 

 

CONTACT ÎNSCRIERI APMR

Gabriela Chișe, coordonator târguri internaționale

gchișe@industriamobilei.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT