Home / Promo  / Continuă înscrierile la MOBILA EXPO – Târg de mobila cu vânzare, 8-11 martie 2018

Continuă înscrierile la MOBILA EXPO – Târg de mobila cu vânzare, 8-11 martie 2018

Nume importante ale industriei de mobilă din România și-au anunțat participarea la cea de-a 4-a ediție a târgului de mobilă cu vânzare, MOBILA EXPO. Dintre membrii APMR care s-au înscris deja la această expoziție si sunt deciși să cucerească publicul în martie, enumerăm: ALPROM, ATELIER METAL CREATIV, BUCIN MOB, CASA MOBILA SIMEX, CREATIVE CONCEPT, KITCHEN PRO, FĂGETUL DEAC, YANKEELAND, NEKY GRUP, MOBILA GRANDEAUR, QUADRA INVEST, RUSPIN HOME, SARMEXIN, SIPRO TRADING, SOLID OAK EXPERT, SPIRALWOOD, SZEL MOB, UV FOREST, VAPEKS, VINOTTI ROMTRADE.

 

 

Evenimentul se adresează publicului larg, care va găsi o mare varietate de mobilier clasic și modern, bucătarii, canapele, fotolii, saltele, dar și mobilier pentru spații publice. Noutatea absolută pe care MOBILA EXPO o aduce pe piața târgurilor de profil din Romania este faptul ca vizitatorii vor putea achiziționa cu ușurință produsele expuse și, în același timp, vor beneficia de oferte speciale valabile exclusiv pe perioada manifestării, pentru comenzile și contractele încheiate în târg.

 

În acest an, MOBILA EXPO se va desfășura într-unul dintre noile spatii expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Având o suprafață totală de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

 

Motive de a participa la MOBILA EXPO 2018:

– Beneficiați de oportunitatea de a vă prezenta produsele într-un pavilion construit la standarde internaționale

– Ofertele speciale prezentate de firma dumneavoastră vor fi promovate în avans publicului vizitator prin site-ul manifestării, newslettere speciale și prin broșuri care vor fi distribuite atât în cadrul parteneriatelor încheiate, cât și fiecărui vizitator în parte

– Veți intensifica vânzările într-un timp foarte scurt

– Veți fi beneficiarii unui concept total – casa de la A la Z, manifestarea având tematica complementară expozițiilor ce se vor desfășura în aceeași perioadă în pavilioanele alăturate: Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden si Antique Market

– Aceste expoziții de referință au reunit la ediția precedentă peste 480 de companii expozante din 21 țări, pe o suprafață de 18.000 metri pătrați și un număr de 20.000 de vizitatori, atât specialiști, cât și public larg

– Evenimentul va fi promovat unui public atent targetat prin intermediul spoturilor TV si radio, prin articole în presa scrisă, prin campanii outdoor și indoor, dar și online prin website-ul propriu, precum și pe rețele de socializare.

Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din Romania, Asociația Producătorilor de Mobilă din Romania – APMR și Asociația Clubul Roman de Mobilă – ACRM și are loc în perioada 8 – 11 Martie 2018.  

 

Pentru detalii suplimentare:

Gabriela Chise – Manager Proiect APMR
APMR Mobil: 0722 376.989; Fax: 021 315.51.50
Email: gchise@industriamobilei.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT