Home / Promo  / Continuă înscrierile la MOBILA EXPO 2020

Continuă înscrierile la MOBILA EXPO 2020

Primul târg de mobilă se din acest an se adresează celor care vor să schimbe decorul  în locuințe sau în spații publice, înainte de Paști. Producătorii expozanți vor prezenta dintre noutățile create pentru acest an, dar vor aduce spre vânzare și colecții consacrate, la care vor aplica discount-uri  semnificative. Vor fi expuse piese de mobilier clasic si modern, bucătării, canapele, fotolii, saltele, dar și mobilier pentru HoReCa.

 

Târgul de mobilă cu vânzare – MOBILA EXPO se va desfășura în perioada 2 – 5 aprilie 2020, în Pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo! Expoziția este organizată de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din Romania – APMR și Asociația Clubul Român de Mobilă – ACRM.

 

În aceeași perioadă, 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO se desfășoară alte 4 manifestări cu tematică HOME & DECO: Construct – Ambient Expo 2020Romtherm 2020Expo Flowers & Garden 2020 și Antique Market I 2020.

 

În cadrul târgurilor, reprezentanții companiilor au contact direct cu specialiștii din acest sector și se bucură de prezența unui număr important de vizitatori interesați de achiziționarea de produse și servicii HOME & DECO. Cele 5 manifestări au reunit anul trecut peste 16.000 de vizitatori.

 

Invităm producătorii de mobilă membri APMR să se adreseze direct Asociației Producătorilor de Mobilă din România pentru a beneficia de facilitățile de înscriere acordate membrilor.

 

Pentru înscrieri @ MOBILA EXPO 2020

Gabriela Chise – Manager Proiect APMR

021 3155142, 0722 376989 gchise@industriamobilei.ro

 

Pentru a beneficia de expunere în paginile Revistei MOBILA, pe site-ul publicației revistamobila.ro și pe rețelele de socializare administrate de redacție, așteptăm informații și fotografii cu produsele pe care le veți expune la MOBILA EXPO pe adresa redactia@revistamobila.ro.

 

Citeste si Au început înscrierile la MOBILA EXPO 2020 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT