Home / Focus  / Continuă atestarea ca producător de mobilă

Continuă atestarea ca producător de mobilă

2 companii noi au fost atestate ca producător de mobilă, iar alte 2 fabrici au fost reatestate. La prima atestare se află FORMOBI CONSTRUCT din Vărbilău, Prahova și TOTO INVEST din Comănești, Bacău. Au fost reatestate ca producător de mobilă FENCE PRODCOM din Cerașu, Prahova și GILMET din Drajna de Jos, Prahova. Doar compania GILMET este membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România. Ședința Comisiei de atestare a avut loc la data de 2 mai 2023.

 

27 de producători de mobilă sunt la prima atestare, iar 58 de companii au fost reatestate

217 certificate care atestă calitatea de producător de mobilă au fost acordate de la înființarea Comisiei de atestare formată din specialiști ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, reprezentanți din industrie și din APMR. 85 de companii sunt cu atestatele la termen, iar 132 au termenul de valabilitate expirat.

 

 

Vă reamintim că persoanele juridice care obțin 𝗰𝗲𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art. 60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008 – Codul Silvic și beneficiază de 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗲𝗺𝗽𝘁𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗹𝗮 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁𝗶𝗲, în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

Dosarele pentru atestare se trimit la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România – APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

CONTACT

Gheorghe Chișe

0729166227

gh.chise@industriamobilei.ro

 

𝗟𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗮 𝗮 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝗮𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗰𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗮

➡️ https://s9.ro/1d50

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT