Home / Design  / CONNECT HUB, noul pavilion care va fi prezentat la IMM 2021

CONNECT HUB, noul pavilion care va fi prezentat la IMM 2021

Un atelier interactiv și o platformă de rețea pentru a dezvolta soluții comune

 

Întreaga lume caută modalități inovatoare pentru revenirea economiei după criza coronavirus. Connect Hub este cea mai recentă contribuție a Koelnmesse cu ocazia ediției 2021 a duo-ului de expoziții IMM Cologne și LivingKitchen. Ca element principal, Connect Hall va fi un catalizator pentru a valorifica potențialul de afaceri în industrie în domeniul home & living. Connect Hub – ca atelier de inovare interactiv și platformă de târguri va realiza transferul de cunoștințe și comunicarea în grup – invită expozanții și vizitatorii să dezvolte soluții comune.

 

 

După atenuarea impactului negativ al pandemiei globale asupra oamenilor, este important să analizăm acum provocările economiei care a suferit o schimbare dramatică. Timpul futurologilor s-a terminat – viitorul este ACUM. Sunt solicitate strategii și soluții concrete pentru revitalizarea întregii industrii.

 

Matthias Pollmann, vicepreședinte pentru gestionarea târgurilor și responsabil pentru subiectele pentru mobilier și design interior la Koelnmesse: „Expozițiile interioare IMM și LivingKitchen au fost văzut întotdeauna ca platforme de discuții pentru explorarea problemelor viitoare și au inițiat formate adecvate. Koelnmesse a sprijinit transformarea digitală în industria mobilei în ultimii șapte ani prin intermediul congresului său anual. Ca format de eveniment pentru discuții despre cum vom trăi în viitorul apropiat, „Das Haus” este o platformă care permite viziunii și creativității echipelor de design să devină realitate timp de o săptămână. La Imm Cologne 2021, „Das Haus” sărbătorește a zecea aniversare cu format special Apartment Haus.”

 

În Connect Hub, Koelnmesse lansează acum un nou eveniment inovator de târg, cu expozanți în Hall 1plus reproiectată. Acesta este locul în care proiectele viitoare vor fi aliniate cu cele mai recente cercetări și aplicații posibile, cu produsele și serviciile oferite, apoi vor fi traduse în idei concrete de afaceri.

 

 

Conectați-vă la noua platformă connected home & living

 

Connect Hub reprezintă centrul de comunicare și inima vibrantă a Hall 1plus, nou înființată ca parte a planului principal Koelnmesse 3.0 și care va fi gata programată pentru Imm Cologne 2021. Sub titlul Connect, sala servește ca platformă pentru connected home & living în timpul IMM și LivingKitchen. Vor fi prezentate aici tehnologii inovatoare și aplicații inteligente pentru connected home & living și, mai mult decât atât, Connect este și punctul de intersecție cu domeniile de gestionare a energiei, mobilitate, logistică, telecomunicații, asistență medicală, tehnologie și cultură. Ca element suplimentar, Connected Home demonstrează o implementare realistă a tehnologiilor inteligente pentru arhitectură și mobilier în medii de locuit amenajate.

 

 

Connect Hub ca și catalizator: traiul inteligent într-un viitor digital

 

Ca parte a duo-ului de expoziții IMM și LivingKitchen 2021, expozanții și vizitatorii pot explora în detaliu viitorul digital pe piața de mobilier și design de interior la Connect. Connect Hub își asumă rolul important de catalizator pentru valorificarea potențialului de afaceri în industrie.

 

Locul conexiunii: festival de idei interactive pentru lumea de mâine

 

Pandemia are impact asupra locuinței și a vieții, în general?

Vom trăi în moduri mai durabile în viitor și cum va afecta acest lucru comportamentul consumatorului?

Cum ne va simplifica viața digitalizarea la nivel de produs?

Ce potențial oferă digitalizarea și cum putem aplica aceste informații altor industrii?

Perspectivele diferitelor sectoare cu privire la aceste întrebări, precum și starea actuală a cercetării și dezvoltării de produs ocupă un rol central în Connect Hub. Aici se stabilesc conexiunile necesare.

 

Connect Hub oferă expozanților diverse posibilități de poziționare a mărcilor și produselor într-un mediu creativ și inovativ. Ca și gazde, pot organiza diferite ateliere, conferințe și evenimente al căror conținut este coordonat de echipa Connect.

 

Connect Hub reunește vizitatori, expozanți, produse, servicii și subiecte viitoare, în formate inovatoare și ateliere. Astfel, oferă expozanților posibilitatea de a încheia un schimb intensiv de idei cu grupuri țintă relevante și vizitatori comerciali în mijlocul evenimentelor târgului. În același timp, Connect Hub oferă șansa de a comunica potențialul produselor digitale complexe și modele de afaceri într-o manieră vizibilă și inteligibilă.

 

 

Piață pentru valorificarea potențialului de digitalizare

 

Connect Hub va deveni interfața dintre o serie de industrii care sunt implicate în organizarea vieții noastre, de exemplu, mobilier, tehnologie, management energetic, mobilitate, logistică, telecomunicații și cultură, și oferă instrumente și formate de evenimente pentru dezvoltarea de concepte interdisciplinare. Connect Hub este târg, conferință, eveniment de rețea și atelier de inovație interactivă, în același timp. Activează potențialul digitalizării, punând accentul pe piețele transversale relevante pentru industria mobilei. Astfel, se deschide o perspectivă interdisciplinară asupra produselor, serviciilor și modelelor de afaceri conectate pentru viitor și nu numai.

 

Pentru organizatori, un obiectiv esențial este să se asigure că Connect Hub oferă atât expozanților cât și vizitatorilor șansa de a participa activ la program și de a-și contura viitorul (digital) împreună. Connect Hub devine astfel un loc plin de viață pentru schimbul de cunoștințe și experiență.

 

Caracterul de laborator al realității Connect Hub-ului este reflectat și arhitectural în spațiul special pentru evenimente. Centrul rotund, asemănător atriumului, formează o arenă accesibilă din patru părți și va fi optimizat pentru reglementările de distanțare socială. Până la trei formate de evenimente vor avea loc aici în fiecare zi.

 

Connect Hub creează comunitatea

 

Hub-ul este completat de un salon media care oferă un cadru protejat și estetic pentru interviuri și transmisii live – acest spațiu va fi o locație cheie pentru reprezentanții și influențatorii media. Rezultatele cercetării vor fi disponibile în direct pentru vizitatorii IMM și LivingKitchen și vor fi, de asemenea, publicate pe toate canalele relevante, înainte, în timpul și după târg. Postările obișnuite de imagini, videoclipuri, instantanee, citate și povești vor oferi impresii în timp real, documentând evenimentele de târguri și ateliere și le vor face accesibile pentru un grup țintă destul de larg. Va fi prezentat un program live streaming, care va permite oricărei persoane care nu poate fi prezentă în cadrul târgului propriu-zis sau care nu poate participa la sesiuni individuale de atelier să participe activ la Connect Hub.

 

Sursa: archiproducts.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT