Home / Design  / CONFERINȚA DE DESIGN 2019: despre utilizarea și optimizarea spațiilor

CONFERINȚA DE DESIGN 2019: despre utilizarea și optimizarea spațiilor

Cea de-a VIII-a ediție a CONFERINȚEI DE DESIGN va avea 3 paneluri de discuție pe următoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii și se va desfășura la data de 14 septembrie 2019, la ROMEXPO București.

 

Dintre profesioniștii invitați să prezinte studii de caz din practica proprie, dar și să participe la dezbaterea subiectelor actuale privind designul spațiilor de locuit și al spațiilor publice sunt:

 

  • Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro
  • Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar în cadrul UAUIM
  • Andrei Butușină, co-fondator CRAFTR Studio
  • Mihaela Zamfir (Grigorescu), șef de lucrări dr. arhitect în cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectură
  • Thomas Kröger, Sales Director în cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG
  • Florin Enache, co-fondator #better – inițiativa pentru responsabilitate în construcții
  • Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari
  • arh. Ilinca Păun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar în cadrul UAUIM, președinte al asociației IDEILAGRAM
  • Bogdan Suditu, conferențiar universitar la Facultatea de Geografie a Universității din București, partener în cadrul MKBT: Make Better

 

 

CONFERINȚA DE DESIGN este un eveniment organizat anual la ROMEXPO cu obiectivul de a aduce împreună specialiști din domenii conexe, pentru o mai bună informare și colaborare, în fiecare an fiind abordate teme de actualitate de către specialiști de top. Notorietatea și numărul mare de participanți de la edițiile anterioare au condus la organizarea conferinței într-una din sălile din Pavilionul B3, construit în 2017, alături de Pavilioanele B1 și B2, ce oferă toate condițiile pentru organizarea unui eveniment internațional. Temele ultimelor ediții au fost: „Producție și Design”, „Promovare și Vânzare în Design”, „Smart Industries for a Smart City”, participanții venind din diverse arii conexe design-ului.

 

Public vizat: designeri, arhitecți, studenţi la arhitectură și arte plastice, specialiști în marketing, în relații publice, în social media, în publicitate, antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor de stat cât și toți pasionații de design și arhitectură.

 

 

Organizată de Centrul Expozițional ROMEXPO București, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), CONFERINȚA DE DESIGN 2019 are loc în a treia zi a târgului internațional de mobilă BIFE-SIM, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul 11:00 – 14:00. Accesul la conferință se face pe baza unei invitații pe care o puteți obține printr-un mail de înscriere la adresa: corina.radulescu@romexpo.ro, în limita locurilor disponibile.

 

Pentru informații actualizate despre speakeri și program vă invităm să accesați bife-sim.ro.

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM, Sala Madgearu, Pavilion B3!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT