Home / Comunicate de Presa  / Conferința „CUM ÎNCURAJEAZĂ STATUL ROMÂN COMPETITIVITATEA UNUI SECTOR PERFORMANT?”

Conferința „CUM ÎNCURAJEAZĂ STATUL ROMÂN COMPETITIVITATEA UNUI SECTOR PERFORMANT?”

Conferința „CUM ÎNCURAJEAZĂ STATUL ROMÂN COMPETITIVITATEA UNUI SECTOR PERFORMANT?” va avea loc la data de 15 septembrie, ora 10,00, în sala Mihai Eminescu, ROMEXPO București.
Membrii APMR se reunesc pentru a marca 25 de ani de existență a Asociației Producătorilor de Mobilă din România, dar și pentru a analiza situația în care se află astăzi industria de mobilă și pentru a căuta măsuri de susținere a acestui sector economic extrem de performant, care  este un element de echilibru în balanța comercială a României. Alături de producătorii și distribuitorii de mobilă, materiale și accesorii, utilaje și echipamente pentru industria mobilei, vor participa reprezentanți ai asociațiilor și patronatelor din sectorul forestier, parteneri și colaboratori ai APMR, reprezentanți ai Guvernului și ai autorităților Centrale.
La invitația conducerii APMR au confirmat participarea Sterică Fudulea, secretar de stat MMACA, Adriana Petcu, secretar de stat Ministerul Apelor și Pădurilor, Mihai Daraban, președinte Camera de Comerț și Industrie a României, Ciprian Pahonțu, director general ROMSILVA. 
 Întâlnirea se petrece în timpul celei de-a XXVI-a ediții a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE – SIM, care are loc în perioada 13-17 septembrie 2017, organizat de ROMEXPO în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie din România. Dintre cele 300 de firme participante, 11% sunt din afara României. Companiile membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România ocupă peste 70% din suprafața brută rezervată pentru întregul eveniment, ceea ce reprezintă cca 21.600 mp din suprafața totală de peste 28.000 mp.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT