Home / Industria Mobilei  / Comunicarea este cheia

Comunicarea este cheia

Compania NORD ARIN realizează întregul proces, de la tăierea trunchiului, până la modelarea lui în cele mai inovative piese de mobilier. Creează linii de mobilier care se caracterizează prin simplitate și eleganță, designerii NORD ARIN lăsându-se inspirați de puterea și de spiritul viu al lemnului. Viziunea managementului este să intre în topul companiilor de mobilier din Europa. În cele aproape 4 luni de pandemie, conducerea NORD ARIN a decis ca fabrica să rămână activă, să-și susțină clienții dar și angajații și să fie aproape de furnizorii cheie.


VIOREL CREȚU, vicepreședinte APMR, administrator NORD ARIN
: „Noi nu am oprit producția, mergem cu motoarele turate la maximum. Dar am dezinfectat toată fabrica, facem tot ceea ce depinde de noi să respectăm măsurile impuse de criza sanitară. Angajații noștri sunt mai responsabili și au devenit și mai uniți. Au început să înțeleagă că scopul companiei este mai important decât rolul pe care-l joacă fiecare în companie. Am participat la cursuri on-line cu traineri cu care lucrăm de mult timp pe leadership, management în perioade de criză, comunicare. Am accelerat procesele de digitalizare a producției și am comunicat mai mult cu clienții interni, cu cei externi, dar și cu furnizorii. Personal, consider că este momentul să ne facem planuri, să discutăm continuu cu angajații, cu clienții, cu furnizorii, cu instituțiile statului, cu băncile, cu toate mediile. Cu cât ne e mai greu cu atât mai importantă este comunicarea. Și neapărat să ne facem strategia pe 3 sau 4 puncte principale, să nu ne consumăm cu foarte multe detalii și să  pierdem esența!”

 

Anul acesta compania NORD ARIN  împlinește 100 de ani. Fabrica a apărut în anul 1920, iar istoria sa se caracterizează prin dragostea pentru lemn, transmisă din tată în fiu, de 4 generații.

 

 

Cum arată colecțiile NORD ARIN puteți vedea aici nordarin.ro

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT