Home / Industria Mobilei  / Companie germană în sprijinul industriei mobilei din ROMÂNIA

Companie germană în sprijinul industriei mobilei din ROMÂNIA

Cel mai larg sortiment de canturi din Europa

 

Rudolf Ostermann GmbH este lider la nivel european, în vânzarea canturilor de mobilier, cu filiale și locații de distribuție în toată Europa. Începând de acum, și clienții din România pot vizualiza colecția întreagă, de peste 14.000 de canturi, în noua sucursală din Timișoara sau pot comanda în magazinul online în limba română. Tocmai conform motto-ului: „Serviciu. Varietate. Promptitudine” , toate comenzile confirmate până în ora 16:00 se expediază în aceeași zi.

 

 

Ostermann este cunoscut în sectorul meșteșugăresc și în construcția de mobilier pentru sortimentul larg și serviciul extins. Compania furnizează cel mai mare sortiment de canturi din Europa, cu canturi potrivite pentru suprafețele a peste 70 de furnizori de plăci din toată Europa. Acesta include canturi din numeroase materiale diferite, cum ar fi ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil. Lista cuprinzătoare a rețelei de plăci include peste 120.000 de corespondențe de canturi și plăci. Este demn de menționat sortimentul larg de canturi ABS subțiri ( 0,4 mm), cel mai recent sortiment introdus în gama Ostermann. Pe lângă gama de canturi, la Ostermann mai puteți găsi și adezivi pentru mașinile de căntuit sau o selecție foarte variata de profiluri tehnice.

 

 

Canturi începând cu 1 metru – livrate just in time

 

Este de remarcat în mod deosebit serviciul de livrare extins și fiabil. Prin acesta puteți primi atât canturi în orice lungime – începând de la 1 metru – și orice lățime (până la 100 mm), precum și, la cerere, canturi preadezivate cu adeziv cu topire la cald. Prin canturile TPU, cu aplicare cu laser, Airtec sau Infratec, vă stau la dispoziție și canturi pentru prelucrarea cu diferite tehnologii pentru aspect optic fără îmbinări, în cantități foarte mici – de la doar 1 rolă.

 

Consiliere personală și magazin online modern

 

Directorul sucursalei, Daniel Bolog, împreună cu echipa sa, așteaptă cu nerăbdare să vă prezinte serviciul cuprinzător Ostermann privitor la canturile de mobilier în timpul unei vizite personale sau telefonic.

 

DANIEL BOLOG director Ostermann România„Pe lângă consilierea prietenoasă oferită de colegii mei bine pregătiți, clienții au la dispoziție și un magazin online în limba română. Piesa de rezistență a magazinului online este căutarea rapidă a canturilor pe pagina principală. Aici este suficient să introduceți o parte a numărului plăcii și veți primi imediat o propunere de canturi potrivite. În plus, de pe site-ul web al firmei www.ostermann.eu aflați tot ceea ce trebuie să știți despre Grupul Ostermann, servicii și alte produse din sortiment.

Ca noutate, zilele trecute am lansat noul CATALOG al companiei OSTERMANN în limba română. Acesta poate fi accesat online dar și trimis prin poștă celor ce-l doresc.”

 

 

Canturi de mobilier – pentru toată Europa 

 

Ostermann este o companie care operează în toată Europa. Pe lângă noua sucursală din România și locația principală din Bocholt, Germania, Ostermann are sucursale în Olanda, Belgia, Franța, Regatul Unit, Italia, Elveția și Republica Cehă. De asemenea, și clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt vizitați în locații de serviciul extern de vânzări propriu.

 

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 120.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.
 • Partener oficial Kronospan

 

 Descoperiți toate beneficiile accesând catalogul online de mai jos:

 

 

Noua sucursală Ostermann din Timișoara are un birou de vânzări și departament propriu de logistică. Toate articolele din depozit comandate de aici până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Ostermann 

 
DN69, Parcul Industrial Artemis

307375 Sânandrei, jud.Timiș România
+40 256 702 535,  +40 742 022 300, vanzari@ostermann.eu,   www.ostermann.eu

 

Ostermann S.R.L. este parte a Rudolf Ostermann GmbH, Germania

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT