Home / Industria Mobilei  / COMPANIA ELVILA, la a treia participare la IMM COLOGNE

COMPANIA ELVILA, la a treia participare la IMM COLOGNE

ELVILA a prezentat la Köln mobilierul pentru casă, fabricat în cele 3 fabrici ale companiei: mobilier furniruit, dormitoare, sufragerii, mese și scaune produse la Beiuș și la Băbeni, precum și mobilierul tapițat, respectiv saltele, canapele și fotolii, realizate în fabrica de la Mizil.

 

 

MAGDALENA BĂRBULESCU, reprezentant ELVILA: „Cei mai mulți dintre cei care ne-au vizitat s-au arătat interesați de produsele noastre. Cu unii dintre ei am și programat vizite la fabrici. Noi, cei de la fabrica din Beiuș, livrăm la export peste 70% din ceea ce producem. Majoritatea produselor pleacă spre Germania, Austria, Olanda. Participăm însă la expoziții externe de mobilier, pentru că obiectivul nostru este să ne extindem și mai mult pe piața vestică.”

 

ELVILA este un brand consacrat atât pe piață românească, cât și pe cea internațională. În cele 3 fabrici proprii: RELAXA, ELMOBEROM și CARPATINA realizează game diverse de produse ce combină senzația de lux a calității, a designului și a materialelor, cu prețuri prietenoase.

 

Produsele companiei pot fi văzute pe elvila.ro

 

 

Citeste și: IMM COLOGNE 2020, prima manifestare de referință din acest an pentru industria mobilei

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT