Home / Design  / Colecția Honoré de Elisa Ossino, o prezență importantă la Salone del Mobile.Milano 2023

Colecția Honoré de Elisa Ossino, o prezență importantă la Salone del Mobile.Milano 2023

Studioul Elisa Ossino din Milano este cunoscut pentru designul său geometric cu referințe suprarealiste, iar colecția Honoré pentru De Padova nu face excepție.

Formele circulare ale măsuțelor de cafea, care pot fi combinate și asortate în funcție de spațiu, au și un element surpriză: versiunile mai mari au o gaură decentrată care poate fi folosită pentru a lega o serie de mese în finisaje diferite, ca un grup de prieteni strânși împreună. „Măsuțele Honoré sunt concepute pentru a transmite o formă organică, exprimând o abordare naturală și minimalistă”, explică Ossino. „Ca și cum ar fi personaje vii și conectate în mod constant între ele prin volumele și geometriile lor sculpturale.”

Măsuțele de cafea sunt disponibile în patru dimensiuni și diferite finisaje. Acestea includ o versiune lăcuită, în șapte culori, de la albastru la gri; o versiune în rășină periată, potrivită pentru utilizare în aer liber, care poate fi alb murdar sau teracotă; și șase tipuri diferite de marmură, inclusiv Calacatta, Valentine Grey și Emperador Dark. „Proiectele pe care le creăm sunt definite de luminozitate și intensitate, două concepte aparent în opoziție; acordăm atenție compoziției și greutății obiectelor din spațiul cu puține dar puternice note, în care obiectele în sine devin simboluri care dezvoltă semnificații”, spune Ossino, a cărui primă colaborare cu De Padova a fost lampa sferică Elementi,  în 2018.

Colecția Honoré include și o canapea organică ale cărei șezut și spătar curbat amintesc de clasica canapea Freeform a lui Isamu Noguchi. Este definită de designul circular și picioarele distinctive din lemn curbat.

 

Sursa: wallpaper.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT