Home / Interviuri  / EGGER: creează-ți stilul care te definește

EGGER: creează-ți stilul care te definește

Colecția EGGER de produse decorative 2017-2019 a fost prezentată și la BIFE-SIM 2017, într-un decor nonconformist

 

Inovația reprezintă una dintre valorile fundamentale ale companiei austriece, iar acest lucru se reflectă îndeosebi în noua Colecție EGGER de produse decorative 2017-2019. Lansată cu succes în luna ianuarie a acestui an, aceasta a fost creată având la bază ultimele trenduri globale la nivel de decoruri și structuri, cuprinzând peste 300 de variante distincte de design. Un alt element inovator al colecției îl constituie gruparea decorurilor în grile compacte cu 9 decoruri, fapt ce permite atât o orientare mai rapidă și mai facilă, cât și o comparație directă și imediată între culori sau tipuri de design. Mai mult decât atât, specialiștii EGGER în design au identificat și o serie de 9 universuri de stil sau tipuri de amenajare, cel mai frecvent întâlnite astăzi în designul interior. În funcție de tema promovată, acestor universuri de stil le-au fost asociate decoruri din noua Colecție EGGER de produse decorative, lucru menit să ușureze munca zilnică a clienților EGGER.

 

Colecția-EGGER-de-produse-decorative-2017-2019

 

Decebal Florin Bădescu, sales director East Central EGGER: „Ca de fiecare dată, EGGER a fost cu un pas înaintea pieței. A inovat, a creat, a adus în industria mobilei noile tendințe din industriile auto și de design vestimentar.”

 

Colecția-EGGER-de-produse-decorative-2017-2019-a Colecția-EGGER-de-produse-decorative-2017-2019-d

Colecția a fost prezentată și la BIFE-SIM 2017, într-un decor nonconformist

Conceput ca un spațiu inedit de expunere a produselor, camionul EGGER a fost adaptat în acest an pentru prezentarea noii Colecții de produse decorative 2017-2019.

 

egger.com/shop/ro_RO

Colecția-EGGER-de-produse-decorative-2017-2019-f Colecția-EGGER-de-produse-decorative-2017-2019-h

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT