Home / Industria Mobilei  / Colaborarea anului pentru producția și distribuția stofelor de tapițerie

Colaborarea anului pentru producția și distribuția stofelor de tapițerie

Firma Intes Texis, a fost fondată în anul 2015, având drept suport experiența unei echipe profesioniste cu o vechime de 30 de ani în industria mobilei.

Conceptul de afaceri al Intes este asigurarea serviciilor de import, distribuție și debitare a materialelor de acoperire pentru mobila tapițată. De la bun început se focalizează pe un nivel de calitate mediu-top, promovând materiale care respectă toate standardele europene în materie. Tratamentele adiționale acoperă toate cerințele diverselor aplicații, fie ele pentru HORECA, fie pentru piețele externe (UK) sau pentru comunități (săli de spectacol, ședințe, nautică, outdoor).

 

În portofoliul de produse regăsim stofe uni și materiale de contrast, stofe naturale din lână și combinații între ele, piele artificială producție UE și piele naturală din bovină UE și America de Sud.

 

Toate produsele se livrează la destinație, fie în role sau bucăți întregi, fie debitate după necesitățile clienților. Deservește astfel piața internă, cât și Moldova, Bulgaria și Italia.

 

Începând din 2019 dezvoltă susținut piața europeană și mai ales românească a producătorilor de stofe și piele, care se confruntă cu o concurență nu întotdeauna corectă din Asia și Orientul apropiat. Termenele de livrare scurte, calitatea țesăturii și a tratamentelor, dar și flexibilitatea producătorilor europeni sunt, desigur, net superioare celor exotici.

 

 

La finele anului 2020, Intes Texis și-a unit forțele cu producătorul belgian de stofe de tapițerie, Tessutica, parte din Grupul International Beaulieu (B.I.G.). Acestea s-au angajat într‑un proiect comun prin care să re-europenizeze piața de stofe de tapițerie din România, încercând să aducă accesibilitatea stofelor de calitate europeană tuturor românilor și nu numai.

Tessutica a investit în construcția unei fabrici noi pentru producția de stofe în anul 2014, în Allianso Industrial West Park, județul Prahova. Fabrica Tessutica are o producție lunară de aproximativ 400.000 lm. Numită și Compania Gemenelor, Tessutica deține 2 branduri: Beaulieu Fabrics și Ray Fabrics. Acestea asigură o diversitate a design-urilor excepțională, acoperind deopotrivă trend-ul și culorile în vogă, dar și stilul clasic, elegant. Tessutica se bucură de susținerea și creativitatea a 8 designeri, având în acest fel propria echipa de dezvoltare.

Activ pe piața internațională din 1959, B.I.G., deține 26 de fabrici în toată lumea, cu un profit anual de aproximativ 2 miliarde de euro și peste 5.000 de angajați. În aceste condiții, Tessutica oferă siguranța de neclintit al unui produs pe piața în plină dezvoltare.

 

Acest proiect include producția și distribuția pe piața din România, Bulgaria și Republica Moldova.

 

Acum că și-au strâns mâinile, cele două mari companii se pregătesc de o strategie amănunțită de dezvoltare de piață, tururi și strategii comerciale ale agenților implicați în proiect, în vederea prezentării colecțiilor revoluționare nou create. Acestea vor duce steagul colaborării în toate cele 3 ţări membre ale proiectului: România, Bulgaria și Republica Moldova.

 

Marele avantaj al acestei unice colaborări constă în varietatea serviciilor, acestea punând clienților la dispoziție role întregi, dar și metraje și alte servicii.

 

Oferta largă de produse merge de la țesături performante pentru interior & exterior (verificați www.tessutica.com, www.easycarefabrics.be) la țesături reciclate și reciclabile (consultați www.greencare.com), punând umărul la salvarea planetei împreună cu alte industrii din jurul lumii, participând la toate târgurile internaționale: Heimtexil, Proposte, Intertextile Shanghai, London Fabrics, Manchester Fabrics, Decosit etc. Acestea rămân conectate la actualitatea mondială a design-urilor și a stofelor pentru a servi fiecare client.

 

Mesajul celor doi colaboratori este unul care propune o nouă viziune a stofelor de tapiţerie, ușor de accesat prin locația deținută și vă invită la o călătorie fructuoasă pe termen lung.

 

Quality&Service

is the best business plan!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT