Home / Industria Mobilei  / Clienții FELDER GRUPPE ROMÂNIA spun că ”un Felder nu te lasă niciodată la greu”. Testează-l la Bife-Sim 2017!

Clienții FELDER GRUPPE ROMÂNIA spun că ”un Felder nu te lasă niciodată la greu”. Testează-l la Bife-Sim 2017!

Peste 50 de modele de utilaje și scule de mână vor fi expuse la stand, noutăți prezentate în cadrul Ligna 2017, dar și modele de ultimă generație ale tuturor mărcilor de calitate ale grupului nostru: Hammer – Soluții economice destinate micilor ateliere, Felder – Soluții profesionale destinate firmelor mici și mijlocii și Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari, precum și Festool – Scule profesionale de mână, Schneider Airsystems – Soluții complete pentru aerul comprimat și Novoryt – Soluții profesionale de reparare a suprafețelor din lemn și a materialelor derivate.

 

În cadrul standului nostru de la BIFE-SIM 2017, veți putea vedea noi tehnologii inteligente și vă veți întâlni cu specialiștii noștri gata să vă ofere cele mai bune soluții pentru nevoile afacerii dumneavoastră. În plus, pe toată durata târgului, veți putea testa utilajele pentru prelucrarea secundară a lemnului din portofoliul Felder Gruppe, scule de mână profesionale Festool, soluții Novoryt de reparare a suprafețelor din lemn, PAL, MDF sau PVC, scule de mână și soluții de aer comprimat Schneider Airsystems.

 

Felder Revista Mobila

 

Standul Felder Gruppe de anul acesta va avea 296 mp, dintre care 220 mp sunt dedicați utilajelor Felder Gruppe, iar 76 mp sculelor de mână Festool, soluțiilor de aer comprimat Schneider Airsystems din Germania și soluțiilor Novoryt de reparare a suprafețelor din lemn.

 

Ca și în anii anteriori, Felder Gruppe România aduce noutățile la BIFE-SIM. Anul acesta, veți avea ocazia să vedeți în premieră, dar și să testați noul centru de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare lansat în cadrul LIGNA 2017, Creator 950 din gama Format-4.

 

P_M_F4_creator950_2017_004_4

 

Creator 950 nu este doar o intrare simplă și sigură în lumea prelucrării cu comandă numerică, ci poate să funcționeze și ca o mașină suplimentară,   pentru a ușura volumul de lucru al celorlalte centre CNC.

Avantaje

 

– Prelucrare pe 4 fețe în echipare standard

– Magazia cu 4 scule asigură schimbarea rapidă și eficientă a sculelor și a agregatelor

– Programare rapidă și intuitivă: software Woodflash cu redare tridimensională a pieselor

– Sistem de deplasare cu prindere, realizată prin 2 cleme robuste cu acționare pneumatică

– Sistem automat de măsurare a lungimii

– Descărcarea prin spatele echipamentului a pieselor prelucrate

 

Fără timp pierdut cu pregătirea pieselor pentru lucru

Marele avantaj comparativ cu alte centre CNC:  fără ventuze și console de poziționare, fără selectarea câmpului de lucru, Creator 950 este gata de lucru!

Procesare de sus

Conceptul de prelucrare pe orizontală în 3/4 axe a piesei de lucru convinge de la prima vedere. Chiar și cele mai grele piese pot fi prelucrate cu ușurință de un singur operator.

Flexibilitate și versatilitate sporite

Centrul cu prelucrare numerică Creator 950 poate efectua cu ușurință operații pe 4 laturi: efectuare uluc, găurire pe toate laturile, cepuire/frezare în cant (uși de interior).

 

Felder Revista Mobila 1

 

Ne găsiți în standurile B07, B08, Pavilion A

www.felder-gruppe.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT