Home / Design  / CLERKENWELL DESIGN WEEK 2017, de la închisori la cluburi de noapte

CLERKENWELL DESIGN WEEK 2017, de la închisori la cluburi de noapte

În a doua jumătate a lui mai, la o lună după ce iubitorii designului din Marea Britanie s-au întors de la SALONE DEL MOBILE, CLERKENWELL DESIGN WEEK 2017, care a avut loc la Londra, a oferit o binevenită revenire „la temă”.

 

4_zetteler_clerkenwell-london_installed_anthony-burrill-x-michael-marriott_photography-by-dunja-oplako_15 13_bert-frank_imagery-by-bircan-tulga

 

Festivalul, aflat la a opta ediție, s-a adresat arhitecților și designerilor londonezi pe care i-a reunit în cele aproximativ 90 de showroom-uri, în expozițiile pop-up, dar și în discuțiile și workshop-urile care s-au desfășurat în cursul săptămânii.

 

18.-marazzi-flagship-showroom-london_first-floor 18.-marazzi-flagship-showroom-london_ground-floor

 

Traseul evenimentului, semnalizat în mod clar prin marcajul roz al pavajului, a fost presărat cu instalații specifice din gama obișnuită a locației. În acest an, șapte structuri au fost punctele de reper de pe străduțele din Clerkenwell care au servit ca locuri de întâlnire și interacțiune.

 

cdw-01 clerkenwell_design_0004_work-series-another-country-031

 

Și de această dată, expozițiile au fost găzduite în unele dintre cele mai interesante spații arhitecturale ale zonei: o închisoare, două biserici, un club de noapte, două parcuri și două cripte.

 

clerkenwell_design_0000_rectangle_2 clerkenwell_design_0001_rectangle_1

 

În timp ce mulți expozanți participanți s-au prezentat doar cu piese lansate la Milano, alții s-au străduit să creeze experiențe speciale în acest an. La MILLIKEN s-au desfășurat ateliere de ilustrații de modă, la INTERFACE s-au amenajat terarii, demonstrații “live spinning” – la CAMIRA, în timp ce producătorul 3D, Alex Booker, a ținut o serie de ateliere de imprimare în lemn la EMPORIUM DESIGN Clerkenwell, din Londra.

 

thumbs_ClerkenwellDesignWeek-John-Green-Otis-Chairs.jpg.770x0_q95 thumbs_ClerkenwellDesignWeek-Nest-Collection-Furniture-Halle.jpg.770x0_q95

 

Sursa: www.wallpaper.com

 

 

Review overview

POST A COMMENT