Home / Promo  / LINEA 6015 stabilește noi standarde în clasa entry-level

LINEA 6015 stabilește noi standarde în clasa entry-level

Circularul de tăiat în pachet LINEA 6015 stabilește noi standarde în clasa entry-level. Cele mai puternice motoare de circular din clasa lor, timpi de setare rapizi pentru pre-tăietor și manevrare ușoară si fără zgârieturi a panoului.

https://eet.ro/circular-orizontal-holzher-linea?search=Linea

AVANTAJE

  • Căruciorul de tăiere foarte precis cu ghidaj liniar
  • Motorul principal și agregat de pre-tăiere cu motor separat
  • Clești de fixare opțional plutitori și inteligenți
  • Dispozitiv de presare unghiular, comandat pneumatic
  • Pachet de software profesional
  • Security Package – pentru lucrări în condiții de siguranță
  • 10 ani de garanție pentru toate ghidajele liniare
  • NOU: Digitalizare spre viaCockpit

 

Numeroase rafinamente în software și hardware va vor convinge si pe dvs. De modelul LINEA 6015. Pentru a nu trebui sa va lipsiți de nimic în ceea ce privește calitatea tăieturii, LINEA 6015 vine deja cu multe facilitați în dotarea de baza, cum ar fi jeturile de aer pe suport și masa mașinii sau pre-tăietorul cu o putere de 2,2 kW. Valorile mari de accelerație și tăierea de pe liniarul opritor, garantează cei mai rapizi timpi pe ciclu și asigura fiabilitatea procesului.

Toate circularele orizontale LINEA, se produc la HOLZ-HER în Voitsberg / Austria. Precizie și siguranță în funcționare de-a lungul anilor, prin construcția batiului sudat, rezistent la torsiune. Toate axele mobile au ghidaje prismatice, cea mai precisă tehnologie de ghidare în inginerie mecanică.

 

 

Miezul fiecărui circular cu prindere este agregatul de tăiere. Agregatul absoarbe vibrațiile de suspensia pe două fețe. Ghidajele liniare garantează o precizie maximă. Senzorul de lumina recunoaște capătul plăcii si optimizează traseele de rulare.

 

 

Comanda este determinantă pentru performanța unui circular cu prindere modern. Mașinile HOLZ-HER sunt controlate de comanda CUTCONTROL 2, puternică și practică. Un post de lucru perfect organizat este baza pentru lucrul eficient și fără oboseală. Cu terminalul de deservire de 21,5“, circularele orizontale de la HOLZ-HER îndeplinesc toate pretențiile utilizatorilor de mașini. Suportul cu reglare ergonomică oferă posibilitatea de a poziționa până la două imprimante, un scanner, o tastatură și un maus, într-o poziție plăcută pentru utilizator.

 

 

Softurile preinstalate EASY-PLAN și OPTI-CUT asigură administrarea necomplicată a comenzilor de lucru și a materialelor dumneavoastră, precum și optimizarea planurilor de debitare la mașină. Pentru pregătirea perfectă a lucrărilor, din birou, puteți să alegeți și dintre alte soluții de optimizare.

 

 

Modulul ECO Mode ajută la economisirea energiei electrice. Oprește motoarele / convertoarele atunci când nu sunt utilizate, este controlat și reglabil prin intermediul software-ului circularului de tăiat în pachet. Are un efect de economisire de aproximativ 20-25% comparativ cu tehnologia convențională.

 

 

CLEȘTII DE FIXARE PENTRU PIESE DE LUCRU. 3 clești cu deget dublu în zona opritoarelor, permit tăierea concomitentă a elementelor înguste, la o stabilitate maximă. In total 5 clești de prindere Standard, opțional 7. Cleștii în variantă plutitoare (opțional) egalează tensiunea din pachetele de plăci printr-un ghidaj prismatic. Pentru tăierea precisă a pieselor furniruite sunt disponibili opritori opționali. Deschiderea clestilor de prindere max. 68 mm. Presiunea cleștelui de prindere poate fi reglată continuu prin intermediul manometrului din partea din fata a mașinii.

 

 

Funcționalitate ridicată – ergonomie perfectă. În materie de tehnologie și dotare, mașina LINEA 6015 se orientează după exigențe înalte. O masă a mașinii cu duze de aer, cu perne de aer în fața și în spatele liniei de tăiere,  asigură o manipulare simplă și menajantă a plăcilor. Mesele de suport stabile (1800 mm) nu se strâmbă nici în cazul pachetelor grele de plăci. Rolele de alimentare opționale pot fi montate frontal sau pe lungime pe masa mașinii.

Emisiile, reducerea zgomotului prin accelerare optimizată și rampe de frânare. Economii de resurse și eficiență energetică prin utilizarea controlerelor de acționare moderne și a motoarelor cu un grad ridicat de eficiență. Utilizarea controlerelor de reglare regenerativă și a cuplajului de acționare în circuitul intermediar, astfel încât energia de frânare să poată fi utilizată de alte motoare. Potențial de economisire energie de aproximativ 30%.

https://eet.ro/circular-orizontal-holzher-linea?search=Linea

 

10 ani de garanție pentru toate ghidajele liniare! Precizie și siguranță în funcționare, timp de mulți ani, datorită componentelor de înaltă calitate, precum ghidajele liniare acoperite, călite și șlefuite pe toate axele. Batiurile mașinilor și cadrele de rulare sunt optimizate și extrem de rigide, astfel încât să fie obținute rezultate excelente la prelucrare.

Mai multe detalii pe eet.ro 

 

www.eet.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT