Home / Industria Mobilei  / CIRCULAR CU MASINA MOBILA SI INCIZOR

CIRCULAR CU MASINA MOBILA SI INCIZOR

LOHMEYER – Germania

 

Model: FKS 350 IQ

 

Circularul de formatizat cu masă mobilă este utilajul indispensabil din orice atelier de prelucrare a lemnului sau  a derivatelor din lemn (PAL, MDF, etc.). Circularele de la Lohmeyer sunt concepute în așa fel încât să ofere precizie fără abateri inclusiv pentru fabrici cu regim intens de lucru.

 

Modelul FKS 350 IQ este un utilaj deosebit de robust, care nu include componente electronice sensibile. Dacă operațiile de spintecare si formatizare sunt esențiale, atunci modelul FKS 350 IQ este echipamentul ideal care garantează precizie si siguranța în lucru. Profilul multicameral al mesei din aluminiu extrudat asigură rezistența optimă la torsionari si balans, iar rolele cu profil special garantează culisarea lina și fără abateri a mesei.

 

Reglare electrica a înălțimii de taiere.

Atât pânza principala cat și cea de incizor se reglează pe înălțime cu ajutorul unui mecanism pivotant acționat electric. Acest sistem asigura precizie în lucru dar și protecție contra prafului, tijele de acționare fiind capsulate.

 

Batiu robust și rigid pentru a susține întreg ansamblul de taiere. Design-ul deosebit al batiului asigura funcționarea silențioasă a utilajului. Greutate totala de cca 875 kg.

 

Masa laterala și bratul telescopic de sustinere.

 

Bratul telescopic este ghidat cu ajutorul rolelor metalice cu profil special, care elimina complet trepidațiile. Masa laterala include rola de alimentare și rigla transversala profesionala, dotata cu limitatori reversibili. Aceasta este telescopica și se extinde pana la 3.200 mm. Tăieri precise în unghi de 90°.

 

detalii tehnice pe www.danibrum.ro

 

 

Review overview
1 COMMENT
  • dan noiembrie 23, 2018

    Buna ziua ce opret are Modelul FKS 350 IQ multumesc

POST A COMMENT