Home / Industria Mobilei  / CENTRU DE PRELUCRARE în 5 axe marca BIESSE model ROVER A

CENTRU DE PRELUCRARE în 5 axe marca BIESSE model ROVER A

Piața de astăzi cere soluții, care să poată răspunde exigențelor unei producții foarte diversificate, pentru crearea unor produse personalizate, rapid și sigur.

 

Biesse SpA dezvoltă tehnologii, în măsură să satisfacă necesitățile și cerințele clienților care produc la comandă, reducând considerabil atât timpul de lucru, cât și costurile de producție.

 

 Eco Partener la Bife-Sim 2017 8

 

ROVER A este cel mai vândut centru de prelucrare din lume, o mașină care nu face niciun compromis în privința caracteristicilor tehnice, oferind soluții tehnologice imbatabile, la un preț incredibil de redus.

 

Eco Partner la Bife-Sim 2017 5

 

Unitate operatoare ȋn 5 axe interpolate de 13,0  sau 16,5 kW, turație maximă 24.000 rpm, transmisie prin angrenaje de mare precizie și răcire cu lichid, fiind dotată în plus cu senzor de vibrație și senzori de temperatură. Rotația infinită a axelor B şi C permite realizarea unor prelucrări complexe în 5 axe interpolate, garantând calitate și precizie.

 

 

Poziționare asistată a mesei de lucru

 

În funcție de dispunerea mesei de lucru din cadrul programului software, sistemul sugerează operatorului direcția de deplasare pentru fiecare masă și cărucior, semnalizând prin intermediul “led”-ului verde și a unui “beep” acustic atingerea poziției de lucru.

 

bPad – Consola de comandă Wireless

Consola de comandă Wireless, cu display color 4,3″, permite reglarea funcțiilor principale ale mașinii în fazele de pregătire a zonelor de lucru, a grupului operator și a magaziei de scule.

 

Consola de comandă bPad are încorporate: Camera foto 5 MP şi Cititorul codului de bare
Mașina este gestionată de bSolid – un software CAD-CAM 3D care permite, cu o unică platformă, realizarea tuturor tipurilor de prelucrări pentru producții specifice. bSolid permite descrierea în formă grafică a produsului final și automatizarea cu 100% a procesului de proiectare. Cu ajutorul unui simulator 3D, utilizatorul poate vizualiza prelucrările piesei până la forma finală, într-un ambient virtual care reprezintă perfect mașina și piesa de prelucrat.

 

Eco Partner la Bife-Sim 2017 7Eco Partner la Bife-Sim 2017

Clienți din toată lumea au ales Biesse pentru forța inovativă a soluțiilor tehnologice, mărturia acestora fiind disponibilă pe www.biesse.com.

Ne găsiți în standurile D 02, D 03, Pavilion A

www.eco-partner.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT