Home / Industria Mobilei  / CENTRE DE PRELUCRARE CNC DE GĂURIRE SI FREZARE SCM – MORBIDELLI AUTHOR M100 – M 200

CENTRE DE PRELUCRARE CNC DE GĂURIRE SI FREZARE SCM – MORBIDELLI AUTHOR M100 – M 200

AUTHOR M100 – M 200

 

 

TEHNOLOGIE „ ALL – IN – ONE”

Centru de prelucrare extrem de modular capabil să rezolve toate problemele de prelucrare a lemnului și a materialelor avansate. Câteva click-uri pentru a crea și a realiza piese de orice formă, software-ul Suite Maestro care guvernează utilajul are module specifice pentru fiecare proces de producție. Unic pe piață cu un raport performanță/preț de neegalat, poate fi configurat în funcție de nevoile și planul de investiții al clientului.

 

AVANTAJE

 

 

LIBERTATE LA 360°

 

O mai mare disponibilitate a spațiului ocupat în cadrul companiei cu soluția ProSpace.
Ergonomie maximă de încărcare, absența protecției perimetrului permite accesul la planul de lucru din toate părțile laterale ale mașinii.

 

 

 

 

 

CALITATE SUPERIOARĂ

Finisare fără precedent cu electromandrina în  5 axe  cu acționare directă JQX (Just Quality eXtreme), care garantează absența totală a vibrațiilor, chiar și la îndepărtarea mare de material la viteză mare și cu capete de găurire de înaltă performanță cu arbori RO.AX (Rotoaxial ax tehnologie) cu o viteză de rotație de până la 8000 g/min.

 

 

 

 

 

TOTUL FOARTE RAPID

60% economii de cicluri de găurire datorită noilor cicluri și timpi de prelucrare rapide, datorită noilor servicii care reduc la minimum timpii morți, ca și magazia de scule FAST14, care are nevoie de mai puțin de 15 secunde pentru schimbarea sculei.

 

 

 

 

 

 

PREELUCRARI INFINITE: FOARTE  FLEXIBIL

De la lemn la plastic, de la panou la un singur element din bucătărie sau fereastră, soluția configurată în funcție de nevoile dumneavoastră și planul de investiții. Unitatea de operare poate găzdui până la patru unități de lucru inclusiv un dispozitiv de inserare cepuri cu adeziv granule.

 

Mai multe informații pe proconsel.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT