Home / Industria Mobilei  / CELULA NESTING de găurire și frezare CNC cu încărcare-descărcare – MORBIDELLI X200-X400

CELULA NESTING de găurire și frezare CNC cu încărcare-descărcare – MORBIDELLI X200-X400

Noua generație de centre de prelucrare CNC Nesting care răspunde nevoilor unei piețe orientate tot mai mult către producția flexibilă și lotul 1, combinând performanțe excelente, configurabilitate maximă cu flexibilitate și productivitate crescută.

Detalii concepute pentru a face accesibile toate serviciile necesare, în vederea eficienței, calității și evoluției afacerilor.

AVANTAJE

 

NU NUMAI NESTING;

FLEXIBIL

Orice prelucrare fără îndepărtarea panoului martir chiar și în 3D, datorită ventuzelor X-POD și electromandrinei în 5 axe JQX (Just Quality eXtreme)

 

MAI RAPID DECÂT

ORICARE ALT UTILAJ

 

NESTING la 50 m / min, 60% din timpul economisit la ciclurile de găurire cu noile capete de gaurire (de asemenea, cu lamă dublă) și mai puțin de 15 „pentru schimbarea sculei cu magazia FAST montată direct pe unitatea mobilă.

 

 

CALITATE SUPERIOARĂ:

 

Cu sistemul X-Vacuum, vidul este concentrat în zona suprafeței de lucru implicată în procesare.

Ideal pentru prelucrarea pieselor mici sau a materialelor foarte respirabile.

 

 

 

HIGHLY MODULAR

 

VERSATILITATE MAXIMĂ:

Soluția perfectă pentru a facilita munca: versiunea CELULEI, configurabilă și în funcție de direcția fluxului materialelor procesate.

 

Echipament distribuit de PROCONSEL, reprezentant unic autorizat în Romania, pentru mărcile: MiniMax, SCM, DMC, MORBIDELLI, MAHROS, ROUTECH, STEFANI, IDM, GABBIANI, ELMAG,SERGIANI ale grupului SCM din ITALIA.

 

 

Pentru mai multe detalii accesați proconsel.ro 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT