Home / Promo  / Cele mai importante târguri internaționale din 2021 au fost anulate sau amânate pentru toamnă

Cele mai importante târguri internaționale din 2021 au fost anulate sau amânate pentru toamnă

Ediția specială Imm Cologne 2021 a fost anulată din cauza pandemiei

 

Organizatorii Imm Cologne au muncit din greu pentru realizarea ediției din acest an a celui mai important eveniment B2B din industrie, denumindu-și acțiunea WE MAKE IT HAPPEN. Dar, în ciuda măsurilor dure care au fost luate pentru a putea asigura cele mai bune condiții de desfășurare a târgului: reducerea perioadei de la 7 zile la 4 zile, introducerea unor măsuri de siguranță și igienă noi, a conceptului de târg hibrid în paralel cu târgul fizic, creșterea necontrolată a infectărilor cu CODID-19 a determinat autoritățile germane să ia măsuri dure pentru a opri răspândirea bolii, astfel că evenimentul a fost anulat.

 

 

Gerald Böse, CEO Koelnmesse: „A trebuit să acceptăm realitatea, chiar dacă este dureroasă. Decizia anulării evenimentului a fost luată împreună cu Asociația Industriei Mobilei din Germania, precum și prin consultarea partenerilor și expozanților. Dar, suntem optimiști în ceea ce privește viitorul și așteptăm cu nerăbdare anul 2022, când industria se poate reuni din nou aici pentru un început de an dinamic cu Imm Cologne.”

 

Cea de-a 60 ediție a Salonului Internațional de Mobilă de la Milano a fost amânată în septembrie 2021

 

Cea de-a șaizecea ediție a Salone del Mobile.Milano, va avea loc în 2021, dar nu tradițional în aprilie, așa cum era plănuit, ci în perioada 5-10 septembrie, pentru a se desfășura în deplină siguranță. Evenimentul va reuni, pentru prima dată, toate categoriile de produse.

 

 

Claudio Luti, președintele Salone del Mobile.Milano: „Clienții și designerii din întreaga lume, precum și presa care ne urmărește pe plan internațional, ne-au cerut insistent răspunsuri, în ultimele luni, cu privire la confirmarea ediției. Realizarea Salonului Internațional de Mobilă de la Milano, de anul viitor, este o prioritate absolută pentru toți cei care trăim din design. Suntem încrezători că amânarea până în septembrie poate lăsa timp pentru a fi depășită faza încă acută a pandemiei și poate reprezenta o reluare reală la nivel global. Cu toții avem nevoie de Salone del Mobile.Milano. Vom fi acolo și vom fi și mai motivați, cum motivate sunt și companiile care lucrează pentru a proiecta și a produce cele mai bune propuneri posibile. După o perioadă atât de lungă de distanțare fizică și socială, ne-ar plăcea să ne putem gândi la un eveniment al întâlnirii și a confruntării reale și să ne putem emoționa din nou împreună.”

 

Târgul ICFF New York din luna mai a fost reprogramat pentru 14 – 15 noiembrie 2021

 

Programat inițial să aibă loc în perioada consacrată, 15-18 mai, târgul a fost redus la două zile și amânat pentru 14,15 noiembrie 2021. Organizatorii susțin că reprogramarea evenimentului este o decizie proactivă, menită să le ofere brandurilor și companiilor timp pentru a-și planifica eficient participarea la ICFF New York, în aceste momente dificile.

 

 

LIGNA 2021 se amână pentru toamnă

 

Planificat inițial între 10-14 mai, LIGNA.21 intră în toamnă la o nouă dată și anume din 27 septembrie până la 1 octombrie 2021.

 

 

Dr. Andreas Gruchow, membru al Consiliului de administrație al Deutsche Messe: „Decizia de a amâna LIGNA a fost una foarte dificilă pentru noi, dar este singura măsură consecventă pentru a oferi tuturor celor implicați siguranță și timpul necesar pentru pregătiri, în condițiile în care s-au reluat și amplificat restricțiile pentru a reduce numărul de infectări cu COVID-19. Conceptul corespunzător de igienă și protecție este în vigoare.”

 

INTERZUM mizează pe interzum @ home

 

La ultima comunicare publică, organizatorii INTERZUM au spus că pregătirile pentru evenimentul din 2021, care este programat pentru perioada 4-7 mai, intră în faza următoare. Echipa continuă să rafineze riguros conceptul evenimentului, în timp ce răspunde agil și dinamic atât la schimbările pozitive, cât și la cele negative cauzate de pandemia de coronavirus. Accentul strategic al evenimentului este interzum @ home, care vizează creșterea acoperirii digitale.

 

 

Și organizatorii SPOGA+GAFA anunță că pregătirile pentru târgul din 2021 sunt în desfășurare

 

„Așteptăm cu nerăbdare următorul spoga + gafa cu energie reînnoită și angajament larg din partea industriei, care va avea loc în perioada 30 mai – 1 iunie 2021. Pregătirile pentru realizarea unui târg comercial de succes și sigur sunt deja în plină desfășurare”, ne-a declarat echipa de comunicare a târgului SPOGA+GAFA.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT