Home / Promo  / Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa

Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa

Ostermann a fost din nou prezent la BIFE SIM 2023, care a avut loc la București în perioada 21-24 septembrie 2023. Tâmplarii au găsit la stand gama impresionantă de canturi de mobilier.

 

 

Tâmplarii și producătorii de mobilier primesc de la Ostermann cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat, din Europa. Acestea se livrează deja în cantități mici, începând de la 1 metru. Este căutată și larga gamă de profiluri și de articole necesare în tâmplărie, precum adezivi și agenți de curățare. Și pentru că în sectorul meșteșugăresc se pune întotdeauna problema vitezei, toate articolele de pe stoc comandate până la ora 16 se expediază de către noi încă în aceeași zi. În acest an, articole noi importante au fost înainte de toate canturile de mobilier cu decor personalizat și noul perete de canturi, care a meritat o vizită la standul Ostermann.

 

 

Nou: canturi ABS pentru noua colecție Kronospan

Tâmplarii au putut descoperi la standul Ostermann canturile adecvate pentru noua colecție globală Kronodesign 3.0 de la Kronospan. Toate articolele noi au fost dezvoltate într-o strânsă cooperare între Ostermann și Kronospan și sunt disponibile în orice lățime de până la 100 mm.

 

 

Strălucire nouă: canturi și mânere încastrate de culoare auriu

De această dată, în ceea ce privește canturile, au stat în centrul atenției printre altele și canturile ABS cu strat din metal veritabil. Un punct de atracție au fost și canturile de culoare auriu cu o suprafață cu reflexie de oglindă. Adecvate pentru acestea au existat mânere încastrate de culoare auriu și de alte culori metalice.

 

 

Serviciu nou: canturi ABS cu un decor dorit personalizat

La Ostermann există de puțin timp oportunitatea de a comanda canturi ABS cu un decor personalizat, ales în mod liber. Canturile ABS se livrează în grosimile de 0,4 mm, 1 mm și 2 mm în cel mai scurt timp și, ca de obicei, în mărimi de loturi mici.

 

 

Sustenabilitatea la cant: canturi din furnir

Canturile din furnir punctează în chestiuni legate de sustenabilitate și oferă o flexibilitate deosebită pentru designul final al suprafeței. Pentru selectarea canturilor sale din furnir, la Ostermann stau la dispoziția sectorului meșteșugăresc peste 60 de tipuri diverse de lemn în multe lățimi și grosimi, precum și cu diferite suprafețe.

 

 

Totul pentru atelier

Adezivi, agenți de curățare, scule de mână pentru prelucrarea canturilor… și acestea fac parte din gama de produse Ostermann și au fost prezentate la BIFE SIM. Echipa de la târg reprezentantă a Ostermann S.R.L. a fost mândră să prezinte vizitatorilor în detaliu fiecare produs în parte.

 

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

 

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT