Home / Promo  / Ce trebuie să știți despre ediția din septembrie a târgului Maison & Objet

Ce trebuie să știți despre ediția din septembrie a târgului Maison & Objet

Descoperă toate informațiile importante despre noua ediție a evenimentului Maison & Objet, care are loc în septembrie, la Paris

 

Eveniment de neratat în domeniul decorativ și al designului de interior, Salonul Maison & Objet își deschide porțile, din nou, în septembrie, în Centrul de expoziții Paris Nord din Villepinte, pentru toți marii jucători din lumea casei, pentru a ne oferi o imagine de ansamblu a tendințelor decorative majore ale anului 2023.

 

După mai multe ediții, în format tradițional, anulate sau amânate din cauza restricțiilor pandemiei, ediția din septembrie 2022 este așteptată cu nerăbdare atât de expozanți, cât și de vizitatorii curioși să descopere „crème de la crème” a creatorilor și noutățile sezoanelor următoare.

 

Când și unde?

Salonul Maison & Objet își deschide porțile de joi, 8 septembrie până luni, 12 septembrie 2022. Avem la dispoziție 5 zile pentru a străbate aleile Parcului Expozițiilor din Paris Nord, în căutare de noi tendințe și produse. În diferite zone ale Parcului vor fi spații dedicate descifrării tendințelor majore, semnate de Elizabeth Leriche, François Delclaux și François Bernard. Cei trei trendsetteri își vor împărtăși concluziile despre noutățile ediției din această toamnă, iar la mesele rotunde conduse de jucători importanți din sectorul designului și arhitecturii se vor purta discuții despre problemele industriei.

 

Care este tematica ediției din această toamnă a Salon & Objet?

Ca de obicei, Salonul Maison & Objet ia pulsul universal pentru a defini o temă de extremă actualitate pe care să o pună în discuție: acum, meta-sensibil-ul. A se înțelege, unirea apriorică a două lumi opuse care vor ajunge să se influențeze reciproc și, eventual, să fuzioneze în viitor. Cea a frumuseții gestului, a handmade-ului, a revenirii la măiestria atât de evidențiată în urma pandemiei cu cea complet digitalizată a metaversului, ca nou tărâm al tuturor posibilităților. Acest paradox, revendicat de actualitate și în care investesc multe straturi ale societății, cu mult dincolo de universul designului, va fi explorat de agenția NellyRodi în timpul târgului și în Săptămâna Designului de la Paris prin diferitele sale evenimente care urmează să se desfășoare în Capitala Franței în perioada 8-17 septembrie.

 

 

Un alt spațiu care nu trebuie ratat la Salon este cel în care vor fi expuse creațiile promoției din septembrie 2022 ale Rising Talents Awards care, de această dată, va fi olandeză. O altă vizită obligatorie: Sala 3 cu al ei „Cook & Share”, care va prezenta renașterea artei mesei în compania  viitorilor mari bucătari ai gastronomiei franceze, aleși cu atenție de Gault & Millau, în cadrul selecției sale „109” și Waww la table, și care promite să trezească din nou arta luării mesei prin montări originale, pentru imaginea acestui sector care a cunoscut o adevărată înnoire de la pandemie.

 

 

Cine este designerul anului pentru această nouă ediție?

După opera arhitectului Franklin Azzi, ediția din septembrie 2022 a Salonului Maison & Objet va prezenta rafinamentul eclectic al arhitectului și designerului Cristina Celestino. Simțul detaliului și al istoriei este secretul creației acestei artiste care are obiceiul de a-și puncta toate proiectele cu forme delicate și primitoare, dezvăluind în treacăt atât istoria locului, cât și propria fantezie creativă. Figură distinctivă și discretă a noii scene de design italiene, Cristina Celestino este pretutindeni, desenând proiecte atât pentru clienți privați, cât și pentru editori importanți, cum ar fi Casa Fendi, CC-Tapis sau Fornace Brioni. În timpul showului, ea va livra o compoziție proprie, deschizând ușile „Palatului Exotic”.

 

 

 

Ce expozanți vor fi prezenți la Maison & Objet Show?

Din lumea bucătăriei până la cea a livingului, de la lenjerie la camera copiilor, aproape 2.500 de expozanți și-au confirmat prezența pentru ediția din septembrie. Vor fi prezente 600 de branduri noi și vor fi reprezentate 136 de țări; branduri scandinave de design, branduri din Franța, creatori italieni. Lista expozanților este deja disponibilă pe site-ul târgului Maison & Objet.

 

Sursa: marieclaire.fr

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT