Home / Design  / Câteva tușe în tendințe îți pot personaliza sala de baie

Câteva tușe în tendințe îți pot personaliza sala de baie

Visezi să-ți modernizezi baia? Acum este momentul perfect pentru a face acest lucru.

 

 

În această perioadă specială, relația cu propria sală de baie este un pic diferită față de înainte de pandemie. Când stai mai mult timp acasă, rutina rapidă de fiecare zi dispare și ai mai mult timp la dispoziție pentru dușuri lungi și băi cu spumă și, bineînțeles, pentru a observa ce trebuie modificat sau ameliorat.

 

 

Visezi să-ți modernizezi baia? Acum este momentul perfect. „Cu vacanța după colț, este timpul să te gândești să-ți dichisești baia prin adăugarea câtorva noi tușe pentru a o readuce înapoi la viață”, spune Natalia David, manager pentru design și tendințe la Home Depot Canada. „Chiar și cele mai mici detalii ne pot ajuta să ne îndrăgostim din nou de o cameră și să o facem mai funcțională.” 

 

 

Nimic mai adevărat. Accesând câteva dintre marile tendințe, cu materiale cumpărate de noi din magazinele specializate, putem remodela rapid baia.  Să vedem ce putem face.

 

Adaugă aspectul de mobilier

 

O modalitate usoară de a face o baie să arate ca o cameră bine decorată ar fi adăugarea unei comode din lemn pentru chiuvetă care să arate ca o piesă de mobilier dedicat altor spații de locuit. Pentru că dulapurile albe sunt destul de clasice pentru băi, un aspect mai sofisticat este lemnul. Căutati o nuanță de caramel pal, în culorile lemnului, și apoi accentuati cu tonuri foarte întunecate sau foarte deschise, astfel încât lemnul să iasă în evidență ca o caracteristică importantă a interiorului. Adăugați finisaje, robinete și accesorii potrivite. Alama uzată, negrul și bronzul închis sunt la modă pentru corpurile de baie.

 

 

Crearea unui perete focal

 

Pereții sunt primii care atrag atenția în băi. O placare deosebită, cu un model sofisticat, unic, un tapet sau o zugrăveală în culori dramatice pot transforma complet  o baie care ar fi, în mod normal, albă. Orice ați ales, asigurați-vă că alegerea dumneavoastră este lavabilă și poate rezista la un mediu umed.

 

 

Una dintre tendințe este placarea cu dale mici, rotunde. Pot alcătui un element grafic interesant, mai ales atunci când rosturile sunt diferite de culoarea dalelor. Va da un aer modern și proaspăt, mai ales dacă se folosește o culoare puternică, cum ar fi albastrul de piscină cu dramaticul negru.

 

Doriți să puneți tapet? Vinilinul texturat este foarte la modă, mai ales în imprimeuri de piatră și marmură. Să nu uităm plafonul: tapetarea „celui de-al cincilea perete” poate face o cameră inaltă să devină mai intimă.

 

 

 Adaugă un pic de tehnologie

 

Tehnologia s-a infiltrat în fiecare zonă a caselor noastre, iar baia nu este o excepție. Pot fi folosite oglinzi cu iluminare încorporată sau monitoare de televizor mascate, pentru crearea unui spațiu cu aspect simplificat. De asemenea, pentru a face o baie relaxantă, se pot plasa și difuzoare încorporate, eventual ascunse în ventilatorul de evacuare a aburilor, dar și impermeabile, astfel încât, poți asculta în intimitate muzica ta preferata, făcând duș.

 

 

Desigur, putem încorpora și gadget-uri de micro-tehnologie care ne pot face viața mai ușoară, de exemplu: auto-pompa dozatoare de săpun, cântare care vorbesc cu tine și robinete cu senzor. Și, dacă te simți singur în baie, poți oricând să vorbești cu Siri.

 

 

Sursa: prrecordgazette.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT