Home / Design  / CASA RUSU, mobilă din respect pentru tine

CASA RUSU, mobilă din respect pentru tine

Povestea începe în urmă cu mai bine de 20 de ani. Compania RUS SAVITAR a făcut primii pași în domeniul mobilierului autohton în 1994, ca retailer. De atunci, a construit propriile fabrici, a dat startul producției de serie, devenind astăzi unul dintre cei mai mari producători și dealeri de mobilier din PAL și tapițerii din țară.

casa-rusu-2

„Deoarece ne doream să fim cât mai aproape de oameni, am început în 2009 construirea unei rețele naționale de magazine – Casa Rusu, o punte de legătură între sistemul de producție și clienții noștri. Pe-atunci, deschideam un total de 8 magazine, astăzi, numărul lor a trecut de 30. Anul 2016 este unul notabil în acest sens. În luna iulie a avut loc redeschiderea magazinului Casa Rusu din Complexul Comercial Vitantis din București, un nou tip de magazin – primul Casa Rusu SUPERSTORE din țară, unde clienții se pot bucura de o experiență inedită, prin vizualizarea unei game complexe de produse, dispusă pe o suprafață totală de 6000 mp.

casa-rusu-12

În crearea colecțiilor de mobilier, suntem mereu inspirați de cerințele clienților noștri. Realizate în sistem de serie în fabricile proprii, după schițele unor designeri pricepuți, piesele noastre îndeplinesc nevoile acestora, indiferent de buget, stil sau personalitate. Datorită varietății de produse oferite, a tapițeriilor diverse și a decorativelor numeroase aflate în portofoliul nostru, reprezentăm alegerea principală pentru cei care doresc reamenajarea locuinței la preț avantajos. Pentru a ne adapta cerințelor diverse și nevoilor multiple de amenajare, am inclus în oferta noastră sisteme modulare pentru bucătării, livinguri sau camera copiilor, disponibile într-o mare varietate cromatică. Fiecare colecție include piese numeroase, de dimensiuni și forme diferite, care pot fi achiziționate separat și combinate ulterior pentru realizarea unui decor personalizat. Datorită tehnologiei avansate de care dispunem și a unei echipe de peste 1.500 de oameni, am ajuns la capacitatea de producție de 25.000 de garnituri de mobilier din pal/lună și 10.000 de seturi de mobilier tapițat/lună, care ne-a poziționat pe locul 2 în topul producătorilor de mobilier din PAL din țară. Linia de producție a fost modernizată în timp. Inovația momentului este tehnologia revoluționară de print digital, care presupune imprimarea oricărei poze, indiferent de dimensiune, pe suprafața piesei de mobilier dorite, încurajând realizarea mobilierului ingenios și a decorurilor ieșite din tipare. Pe lângă gamele variate de produse, colecțiile numeroase de mobilier și piesele personalizabile, am dezvoltat un pachet complet de servicii – transport, montare sau manipulare a mărfii, pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

casa-rusu-7

Pe viitor ne propunem să extindem rețeaua de magazine în cât mai multe orașe ale țării, să dezvoltăm tehnologia deja existentă pentru a crește capacitatea de producție și să realizăm cât mai multe colecții noi de mobilier pentru a veni în întâmpinarea nevoilor diverse de amenajare ale clienților noștri.”

casa-rusu-1 casa-rusu-3 casa-rusu-4 casa-rusu-5 casa-rusu-6 casa-rusu-8 casa-rusu-9 casa-rusu-10 casa-rusu-13

casa-rusu-11

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT