Home / Design  / CASA RUSU: „Din fabricile noastre, în casele românilor”

CASA RUSU: „Din fabricile noastre, în casele românilor”

Compania RUS SAVITAR a făcut primii pași în lumea mobilierului autohton în urmă cu mai bine de două decenii. Astăzi deține trei fabrici moderne, o rețea vastă de distribuție și un nou concept de magazin, CASA RUSU SUPERSTORE.

 

 

Cristian Rusu_1 DIN FABRICILE NOASTRE, ÎN CASELE ROMÂNILOR

 

„Existăm pe piața românească de mobilier încă din 1994. Dacă stau să calculez, asta înseamnă mulți ani dedicați românilor. Nu spun că e o rețetă a succesului, dar cred că ceea ce ne-a ajutat să rezistăm atât de mult a fost aplecarea constantă către nevoile clienților noștri. Mobilă din respect pentru tine chiar asta înseamnă: încercarea noastră de a înțelege și de a mulțumi fiecare cerință în parte, crez ce a impulsionat realizarea sutelor de colecții de mobilier și introducerea sistemelor modulare” (Cristian Rusu, proprietar)

 

DE LA PRIMA FABRICĂ, LA TEHNOLOGIA DE ULTIMĂ GENERAȚIE

 

Prima investiție a companiei în activitatea de producție de mobilier din PAL melaminat a avut loc în anul 2005. Acolo, în fabrica de la Dudeștii Noi, județul Timiș, compania românească crea mobilier în serie de peste un deceniu. Trei ani mai târziu, deschidea cea de-a doua fabrică de mobilă, dotată cu echipament de ultimă oră. Cele patru linii de producție automatizate reprezentau vârful tehnologiei în producția de mobilier din PAL din Europa, una dintre acestea fiind unică în Europa de Est. Era o investiție majoră, a cărei valoare se ridica la 11 milioane euro.

 

INAUGURAREA FABRICII DE MOBILIER TAPIȚAT, PAS IMPORTANT ÎN ISTORIA COMPANIEI RUS SAVITAR

 

„Se întâmpla în 2010. A fost un moment major în evoluția companiei noastre, deoarece marca nu doar deschiderea celei de-a treia fabrici, ci și dezvoltarea portofoliului prin introducerea producției de mobilier tapițat. Gama noastră de produse s-a extins atunci cu foarte multe categorii de mobilier: de la canapele, fotolii, colțare extensibile, la banchete sau paturi tapițate. Tocmai de aceea, doi ani mai târziu, am decis modernizarea acesteia.” (Cristian Rusu, proprietar)

 

Tapiterii

Mobilier printat 2

Mobilier printat CASA RUSU

 

REVOLUȚIONARUL PRINT DIGITAL

 

Tehnologia avansată a fabricilor RUS SAVITAR nu este reflectată doar în cantitatea de mobilier produsă anual (25.000 garnituri/lună, 10.000 seturi de mobilier tapițat/lună), ci și în introducerea noilor tipuri de mobilier. Datorită acesteia, clienții CASA RUSU au acces la revoluționarul mobilier printat, un concept rar întâlnit pe piața autohtonă de mobilier, care presupune imprimarea oricărei poze, indiferent de dimensiune, pe suprafața piesei de mobilier dorite.

Tehnologia inovatoare poate fi aplicată pe orice tip de mobilier: se pot printa imagini cu modele jucăușe pe dulapurile destinate camerei copiilor, se pot crea peisaje relaxante în living sau vizualuri cu modele geometrice pentru mobilierul din bucătărie. Perspectivele sunt nelimitate.

 

 

 

????????????????????????????????????

  CASA RUSU SUPERSTORE

 

Dacă până acum am vorbit despre producătorul RUS SAVITAR, fabricile aferente, capacitatea de producție și tipurile noi de mobilier introduse în portofoliu, e timpul să ne îndreptăm atenția asupra a ceea ce înseamnă CASA RUSU, liantul dintre producție și consumatorul final.

 

„Ne doream să fim cât mai aproape de oameni, așa că am început în 2009 crearea rețelei proprii de magazine. Este un proces complex, aflat într-o continuă dezvoltare. Drept dovadă, în toamna anului trecut, am introdus conceptul CASA RUSU SUPERSTORE.” (Marius Raia, director general CASA RUSU)

 

Marea redeschidere a magazinului CASA RUSU din Complexul Comercial VITANTIS din București marchează introducerea acestui nou concept. Mai mult decât un simplu magazin, acesta invită clienții să se bucure de o experiență complexă de vizionare-cumpărare, prin expunerea unei game numeroase de produse, dispusă pe o suprafață totală de 6000 mp. În acest fel, aducem în atenția publicului colecțiile vaste de obiecte pentru casă și obiecte decorative din portofoliul companiei, regăsite sub brandul CASSIMA. Acesta însumează peste 2000 de produse unice: de la pahare, tacâmuri, oale, tigăi și veselă la tablouri pictate manual, oglinzi, ceasuri, accesorii pentru bucătărie.

 

Superstore

 Superstore 3

 

„În momentul de față ne propunem extinderea conceptului SUPERSTORE în mai multe orașe ale țării, deoarece ne dorim să le oferim cât mai multor clienți șansa acestei experiențe și accesul la o gamă tot mai mare de produse și, totodată, inspirație pentru posibilități nenumărate de amenajare. Vom începe extinderea chiar din acest an, când sperăm să lansăm un astfel de SUPERSTORE în Cluj-Napoca. Vor urma apoi Timișoara și Brașovul.” (Marius Raia, director general CASA RUSU)

 

Fabrica

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT