Home / Industria Mobilei  / CASA RUSU a redeschis cel mai mare magazin de mobilă din Cluj Napoca

CASA RUSU a redeschis cel mai mare magazin de mobilă din Cluj Napoca

Întins pe o suprafață de 6.000 mp, showroom-ul CASA RUSU, de pe Bulevardul Muncii nr. 1-15 din Cluj Napoca, permite fiecărui vizitator să descopere mobila ideală pentru locuința sa. Fie că este vorba despre amenajarea unui living spațios, a unei bucătării în tendințe sau a unui dormitor confortabil, călătoria în magazinul de mobilă oferă acces la o gamă diversificată de produse menite să satisfacă exigențele unei locuințe moderne.

 

 

Peste 300 de produse noi în portofoliu și o investiție de o jumătate de milion de euro

 

Idealul timpurilor contemporane: să intri în dormitor și să simți cum toate grijile zilei dispar! Lucrurile sunt pe atât de simple pe cât par. Un dormitor luminos, modern și frumos amenajat are toate șansele să devină locul preferat pentru odihnă. În întâmpinarea acestei dorințe vine patul FLORENA 1400, unul dintre cele mai populare piese de mobilier oferite de către Casa Rusu. Conceput după tendințele actuale în materie de amenajări interioare, patul Florena 1400 vine cu promisiunea unor momente de relaxare savurate din plin în confortul propriei locuințe.

Amenajarea livingului devine o adevărată plăcere atunci când ai la dispoziție sursa de inspirație potrivită. Biblioteca OZON completează armonia unui living modern, de inspirație minimalistă. Stejarul Sherwood din care este confecționată asigură crearea unei atmosfere primitoare, ce îndeamnă la relaxare. Designul ingenios al bibliotecii permite încorporarea televizorului, precum și gazda primitoare a cărților preferate. Spațiul generos de depozitare cu siguranță va fi pe placul celor ce visează la un living aerisit și organizat.

 

 

CASA RUSU reprezintă divizia de retail a companiei RUS SAVITAR și a fost proiectată pentru a reprezenta puntea de legătură directă dintre producător și clientul final

 

Este unul dintre primele branduri românești, cu o activitate de peste 20 de ani. Pe parcursul acestor două decenii, CASA RUSU s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.

 

 

Mai multe informații despre produse pe casarusu.ro  și pe facebook.com/casarusu.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT