Home / Design  / CASA NORA, idee-proiect-realizare

CASA NORA, idee-proiect-realizare

Mobila de bucatarie CASA NORA

 

Echipa CASA NORA propune o linie de mobilier elegant pentru bucătărie, living sau dormitor, executat la comandă și abordabil ca raport calitate-design-preț.

 

Marinela Stoian, general manager CASA NORA: „După succesul pe care l-au avut produsele noastre la BIFE-SIM 2016, ne-am hotărât să ne revedem și în această primăvară la MOBILA EXPO 2017. Mobilăm cele mai elegante case din România, personalizăm fiecare proiect folosind numai materiale de bună calitate și ne bazăm pe priceperea specialiștilor noștri.

 

În anul 2003 am înființat compania ca răspuns al cererii de mobilă de calitate pe piața românească, făcută după specificațiile clientului. De aceea sloganul nostru este: “Idee – Proiect – Realizare“. Am început într-un mic atelier cu doi angajați, având ca obiectiv stabilit de la început să facem orice pentru a mulțumi clientul. Am angajat designeri de mobilier talentați, care creează modele unicat pentru clientela noastră. Pentru calitate maximă, am ales întotdeauna atent materialele și accesoriile cu care echipăm produsele.”

 

Compania CASA NORA participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la București.

 

Mobila bucatarie CASA NORA Mobila CASA NORA

 

www.casanora.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT