Home / Design  / CASA MOBILA SIMEX, mobilă românească din lemn masiv

CASA MOBILA SIMEX, mobilă românească din lemn masiv

Pentru primăvara acestui an, CASA MOBILA SIMEX a pregătit o selecție de primă clasă de mobilier din lemn masiv, atât în linie clasică, precum și de inspirație modernă.

CASA MOBILA SIMEX a cucerit atât publicul din România, la târgul cu vânzare MOBILA EXPO, cât și publicul din Ucraina. Compania a participat la Expoziția Internațională de Mobilă «Forum Kiff», Kiev Ucraina (http://www.kiff.kiev. ua/), care s-a desfășurat în perioada 15-18 martie 2017, unde a primit una dintre cele mai importante distincții: Diploma de Excelență pentru cea mai bună prezentare de mobilă.

 

diploma simex

 

Prin diversitatea stilurilor estetice abordate de specialiștii SIMEX, la fiecare colecție: Baroc, Renaștere, Rococo, Contemporan, Rustic sau Modern, prin sculptura executată manual pentru fiecare piesă de mobilier, precum și prin intarsia decorativă elegantă, cu motive florale fin aplicate, colecțiile MOBILA SIMEX se adaptează cu ușurință gusturilor ridicate și personalității fiecărui client.

 

masa Plasma-Regina Poesis-plasma

 

Specialiștii SIMEX urmăresc nu doar să instituie o ambianță deosebit de elegantă și cu mult bun gust, ci și să creeze veritabile concepte de design, în funcție de stilul arhitectural al casei, de așteptările și de dorințele clientului. Toate colecțiile MOBILA SIMEX se realizează atât la dimensiuni standard, cât și pe configurația solicitată de client. Designerii și proiectanții SIMEX se pot deplasa la domiciliul clienților pentru măsurători, schițe și pentru întocmirea proiectului de lucru.

Cleopatra_hol cleopatra_sufragerie_nuc colectia_flora_mobila_lemn_masiv_dormitor Contemporan_hol Cora - 8 cristina_sufragerie Dormitor_crem Dormoitor Yana Firenze - sufragerie - 1 Hol-Cezar

 

www.mobilasimex.ro

Review overview
1 COMMENT

POST A COMMENT