Home / Industria Mobilei  / CAREL WOODWORKS vă așteaptă la BIFE-SIM 2021!

CAREL WOODWORKS vă așteaptă la BIFE-SIM 2021!

Piesele de mobilier trebuie să fie adaptate erei digitale spre care ne îndreptăm și doar o mică nișă să fie realizată pentru nostalgici, consideră managementul CAREL WOODWORKS.

 

 

Vlad Deac, marketing director CAREL WOODWORKS: „Viitorul mobilei este trecutul, spunea un designer. Iar trecutul este încărcat deja de conectivitate și digitalizare. Noi încercăm să redefinim trecutul mobilierului, la mentalitatea oamenilor. Ne împrietenim cu natura și ea ne oferă soluții,  pentru o legătură durabilă și trainică.”

 

 

Lemnul cu proprietățile lui antibacteriene devine dorință și necesitate

 

„Pentru a oferi protecție și securitate, mesele de birou sau cele realizate special pentru HoReCa sunt produse din lemn masiv. De asemenea, sunt dotate cu accesorii pentru a asigura încărcarea gadget-urilor și transferul de date”, susține Vlad Deac.

 

 

Produsele pe care le propune compania, pe lângă scaunele  clasice, tapițate cu stofe și catifele, sunt scaune antibacteriene, tapițate cu iută, durabile și reciclabile, eco – friendly. Pentru mediul interior, compania produce decoruri de perete din lemn recuperat precum și decoruri din nuiele.

 

 

„Știm că trebuie să aducem clientul aproape de noi, în fabrică, în magazine, în realitatea virtuală. Mereu ne-am întâlnit cu publicul nostru la expoziții în țară și în străinătate. Acum participăm la BIFE – SIM 2021, la București, unde vom prezenta un spațiu de birou amenajat, produse pentru HoReCa și pentru casă, piese făcute special pentru a fi complementare și interschimbabile. Noi credem că nu tehnologia creează minuni, ci încrederea în oameni”, afirmă Vlad Deac, directorul de marketing al CAREL WOODWORKS.

 

 

Compania CAREL WOODWORKS este specializată în prelucrarea lemnului, de la prelucrarea primară la produse finite și realizează o gamă extinsă de produse de mobilier din lemn masiv.

 

Produsele pot fi văzute pe carel.ro, facebook.com/carelfurniture,

instagram.com/carelwoodworks

 

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗕𝗜𝗙𝗘-𝗦𝗜𝗠 𝟮𝟬𝟮𝟭, 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗫𝗣𝗢
𝟮𝟯 – 𝟮𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭
𝟭𝟬:𝟬𝟬 – 𝟭𝟴:𝟬𝟬𝗵
𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT