Home / Promo  / CAREL Woodworks își prezintă ultimele colecții la London Design Fair și BIFE-SIM

CAREL Woodworks își prezintă ultimele colecții la London Design Fair și BIFE-SIM

CAREL Woodworks își prezintă ultima colecție la London Design Fair, dar vine și la București cu piese din colecțiile anului 2023

 

The NETERU by Carel Woodworks and Dean Connell

Noua colecție este inspirată de frumusețea și autenticitatea materialelor naturale, îmbrățișând o formă simplistă, dar elegantă, asigurând în același timp versatilitatea în diverse cazuri de utilizare. Ceea ce face această colecție deosebit de interesantă este adaptabilitatea fiecărei piese de mobilier. Acestea au un design simplu și atemporal, care permite combinarea fără efort cu alte elemente de mobilier. Această caracteristică se pretează la o producție eficientă, sporind caracterul practic general și atractivitatea colecției.

 

 

 

„Un aspect central care diferențiază această colecție de altele de pe piață este conceptul de „Picior asimetric”. Utilizarea picioarelor asimetrice adaugă o notă de unicitate și fler artistic colecției, oferindu-i un avantaj care captivează imaginația potențialilor cumpărători și pasionaților de design deopotrivă.”

 

CAREL Woodworks este un expozant constant la BIFE-SIM București

 

Într-un spațiu generos, compania va expune piese din toate cele 4 colecții lansate în acest an: heron, pe care a realizat-o împreună cu Lukas Heintschel Design, din Germania, Phat, creată în colaborare cu PHAT Studio, din Marea Britanie, Steekla dezvoltată în colaborare cu Hill Studio și din noua colecție NETERU, realizată cu Dean Connell, aceasta fiind și prima colecție IAMDC.

 

 

Brand de mobilă premiat, specializat în prelucrarea lemnului, CAREL Woodworks produce o gamă largă de produse de mobilier din lemn masiv, creând piese rezistente în timp pentru casă, birou și HoReCa.

 

carel.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

Citește și

Brandurile românești de mobilier expun, în premieră, la London Design Fair

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT