Home / Promo  / Carel Woodworks are magazin online

Carel Woodworks are magazin online

După o experiență de 20 de ani în exportul de mobilier, Carel Woodworks și-a lansat propriul magazin online carelshop.ro.

 

„Ideea de a avea o platformă de vânzări este veche. Ceea ce ne-a determinat să deschidem acest magazin online a fost succesul colecției The Oak Saga”, recunoaște echipa de marketing a companiei.

 

 

Colecția The Oak Saga a fost prezentată la târgurile internaționale din acest an, respectiv ICFF New York, Salone del Mobile.Milano și BIFE-SIM București. Publicul de la manifestările din SUA și din Italia a reacționat foarte bine la propunerea companiei din Satu Mare, iar vizitatorii prezenți la expoziția de la București au fost, de asemenea, încântați. Astfel, echipa de marketing a Carel Woodworks a fost încurajată să propună și publicului din mediul online această colecție și să o prezinte detaliat.

 

„Am creat un magazin online cât mai ușor de folosit, în care ne promovăm produsele premium. Ne adresăm atât celor care apreciază un stil de mobilă modern și atrăgător, cât și arhitecților/designerilor care doresc să adauge produsele noastre în proiectele lor. Prin lansarea acestui model de business vrem să arătăm că în România există branduri de mobilă moderne care pun accent pe calitate și design, dar și pe experiența utilizatorului”, explică echipa de marketing Carel Woodworks.

 

The Oak Saga este prima colecție de acest gen propusă de Carel Woodworks, un proiect de design care pune accentul pe minimalism și îmbină elemente brutaliste și folclorice românești.

 

Îți oferim simplitatea naturii ca tu să-ți creezi măreția

 

„The Oak Saga este o colecție instrument pentru a te regăsi, redefini, reinventa ca saga –  povestea de demult – să poată merge mai departe. Este o interpretare contemporană și modernă a lucrurilor și a emoțiilor copilăriei din satele transilvane”, povestește Elena Birtoc, general manager Carel Woodworks. „Fântâna cu bârne se regăsește în setul de 3 măsuțe, luciul apei fiind marmura care îmbracă cilindrii. Forma meselor amintește de covata în care, odinioară, se frământa pâinea. Lavița o regăsim în canapea, în băncuțele tapițate. Măsuța din metal îndoit este o reinterpretare a potcoavei. De asemenea, readucem la viață scaunul țărănesc cu 3 picioare”, spune cu bucurie Elena Birtoc.

 

 

Până la sfârșitul acestei luni, conducerea companiei oferă reduceri însemnate pentru produsele existente pe site. De asemenea, anunță că transportul produselor este gratuit, oriunde în țară.

 

 

În prezent, designeri de produs din Marea Britanie, SUA, Germania și România lucrează la 4 colecții noi, care vor fi disponibile pentru achiziție în noul magazin online ➡️ carelshop.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT