Home / Industria Mobilei  / Caravana „Hettich on tour” a poposit la BIFE-SIM 2021

Caravana „Hettich on tour” a poposit la BIFE-SIM 2021

În perioada desfășurării BIFE – SIM, Caravana Hettich on tour s-a aflat la București, pe platforma exterioară.

 

Alexandru Creangă, head of representative office HETTICH: „Prezența noastră la BIFE SIM și-a atins scopul. Faptul că nu au participat alți producători de accesorii pentru mobilier a fost un atu care a contat mult. Am avut posibilitatea să prezentăm ultimele noutăți din acest an și anume noile produse pe care le-am expus și la târgul virtual Interzum. Nu au venit doar clienții noștri tradiționali, ci ne-au vizitat reprezentanți ai unor companii care utilizează produsele concurenței, dar noi fiind prezenți la BIFE – SIM am avut ocazia să le demonstrăm tuturor performanțele produselor noastre.”

 

HETTICH derulează o campanie de promovare în cadrul caravanei expoziționale Hettich on tour, care are drept scop  promovarea companiei, dar și prezentarea noutăților, alături de partenerii din diferite orașe din țară.

 

„Noi am planificat caravana HETTICH astfel încât, pe perioada desfășurării târgului BIFE – SIM să fim în București, astfel încât cei interesați au putut descoperi rularea perfectă și unică a glisierelor actro 5D, posibilități variate de personalizare a sertarelor cu AvanTech YOU, montajul uimitor de simplu al sistemului topLine XL, Hettich eServices, dar și noul catalog de accesorii și soluții pentru mobilier”, ne-a spus Alexandru Creangă.

 

 

După cele doua concepte de sertare platformă lansate de-a lungul timpului, InnoTech și ArciTech, anul acesta HETTICH a lansat un nou sistem de sertare, bazat tot pe conceptul platformă AvanTech YOU.

 

 

Produsele pot fi văzute pe hettich.com/ro_RO

 

Mai multe articole despre Hettich, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT