Home / Promo  / Canturi pentru rosturi de îmbinare zero de la Ostermann

Canturi pentru rosturi de îmbinare zero de la Ostermann

3 tehnologii. 3 soluții. Serviciu triplu.

Ostermann oferă sectorului meșteșugăresc canturi pentru prelucrarea prin intermediul tehnologiilor pentru rosturi de îmbinare zero de mai mult de 10 ani. Până astăzi s-au vândut multe milioane de metri liniari de canturi Laser, Airtec și Infratec. Cele 3 produse se adaptează continuu la cerințele prelucrătorilor. Pentru întrebări și workshopuri este disponibil un inginer de aplicații.

 

Ca partener al sectorului meșteșugăresc, Ostermann este specializat dintotdeauna în ceea ce privește livrările de cantități minimale. Astfel, companiile din sectorul meșteșugăresc primesc canturile de mobilier începând cu lungimea de 1 metru. Chiar și la introducerea cantului Laser, în urmă cu mai mult de 10 ani, compania a rămas fidelă acestei strategii și livrează canturile cu strat funcțional pentru rosturi de îmbinare zero în cantități minimale, adică, începând cu 1 rolă. La urma urmei, compania respectivă are nevoie pentru proiectele sale versatile de culori și decoruri diferite. Astăzi sunt disponibile 3 canturi diferite pentru rosturi de îmbinare zero pentru prelucrare cu tehnologii cu laser, cu aer cald și cu infraroșu. Prin intermediul celor 3 tehnologii, plăcile de mobilier și canturile se pot îmbina, astfel încât să pară din punct de vedere optic ca fiind dintr-o bucată. În plus, rostul este deosebit de rezistent la umiditate, căldură și UV. Aderența inițială rapidă și rezistența rostului garantează, de asemenea, o calitate înaltă a mobilierului pe termen lung. Toate informațiile referitoare la canturile pentru rosturi de îmbinare zero de la Ostermann există și la termenul de căutare „rost de îmbinare zero” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

 

Perfect pentru sectorul meșteșugăresc

Cine se gândește acum „Un rost deosebit de subțire? Îl pot obține și cu adeziv cu topire la cald PUR!” , are dreptate într-o anumită măsură. În același timp, canturile pentru rosturi de îmbinare zero de la Ostermann sunt o alternativă practică. „Multe companii operează în mod conștient pe două fronturi”, știe inginerul de aplicații Franz-Josef Volmering de la Ostermann, „Ele lucrează cu mașini care pot prelucra atât PUR, cât și canturi pentru rosturi de îmbinare zero.” Dintr-un motiv bine întemeiat. Pentru că instalațiile pentru rosturi de îmbinare zero, ca urmare a timpilor scurți de echipare, sunt ideale pentru proiecte versatile precum sunt cele care apar zi de zi în special în sectorul meșteșugăresc. Cine nu se teme de costurile de investiții pentru instalație, va fi recompensat, deci, cu cea mai mare flexibilitate posibilă. Ostermann susține această flexibilitate prin diversitatea de materiale, culori și decoruri disponibile ale canturilor. Pentru că, bineînțeles, toate canturile de mobilier din uriașul sortiment sunt livrate și cu un strat funcțional pentru prelucrarea cu agregate pentru rosturi de îmbinare zero.

 

Dezvoltat în mod continuu

Compoziția și fabricația stratului funcțional de înaltă calitate s-au dezvoltat în mod continuu în ultimii 10 ani. Acest fapt este, înainte de toate, un rezultat al colaborării constructive dintre Ostermann și clienții săi. În plus, specialistul în canturi a investit permanent de-a lungul anilor în noi tehnologii și a îmbunătățit calitatea stratului funcțional. Astăzi, acesta se bazează exclusiv pe poliuretan termoplastic (TPU), un plastic de o calitate deosebită de înaltă. S-a mărit permanent și diversitatea culorilor.

 

 

Sprijin și consiliere

Un serviciu important privind canturile pentru rosturi de îmbinare zero este consilierea competentă. Încă de la început, Ostermann și-a sprijinit clienții în ceea ce privește trecerea la instalații cu tehnologie pentru rosturi de îmbinare zero. Seturile de pornire și vizita inginerului de aplicații Franz-Josef Volmering pentru montarea unei noi instalații sunt o parte importantă a conceptului. Acesta din urmă a participat la punerea în funcțiune a numeroase mașini de căntuire. De asemenea, în caz de probleme actuale privind prelucrarea optimă a canturilor de la Ostermann pentru rosturi de îmbinare zero, inginerul de aplicații Volmering stă în continuare la dispoziție cu workshopuri la client, la fața locului. Un serviciu pe care clienții Ostermann din toată Europa știu să-l aprecieze.

 

Avantajele Ostermann:

  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
  • Canturi cu orice grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT