Home / Promo  / Canturi din lemn veritabil cu aspect optic multiplex

Canturi din lemn veritabil cu aspect optic multiplex

Plăcile multiplex acoperite conferă mobilierului un caracter de înaltă calitate. În cazul în care plăcile nu sunt disponibile momentan sau sunt prea scumpe pentru un proiect, lookul dorit se poate obține și utilizând canturi din lemn veritabil cu aspect optic multiplex. Acestea sunt disponibile la Ostermann într-o selecție largă.

 

 

De la mobilier de designer în birou sau în camera de zi și până la mobilierul robust din camera copiilor – plăcile multiplex acoperite se utilizează întotdeauna cu plăcere în producția de mobilă. Un motiv pentru popularitatea lor este aspectul optic multistrat în zona cantului. Datorită acestora, mobilierul capătă aspectul său de înaltă calitate și de căldură. Suplimentar, suprafața de tăiere deschisă se poate modela ca aspect optic și prin ceruire, băițuire sau vopsire. Lookul dorit se poate obține însă și cu alte plăci pe bază de lemn și cu canturi din lemn veritabil cu aspect optic multiplex. Acest lucru este deosebit de util atunci când plăcile multiplex nu sunt disponibile momentan sau sunt prea scumpe pentru un proiect. Canturile Ostermann sunt disponibile în tipurile de lemn mesteacăn și fag, în multe lățimi și grosimi. La cerere, acestea se livrează și cu o acoperire cu adeziv cu topire la cald sau cu un strat funcțional pentru prelucrarea cu tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero. Cine dorește să economisească timp, comandă canturile în același timp cu restul de materiale necesare pentru producția de mobilă. Toate informațiile privind variantele individuale există și la termenul de căutare „#Highlights06” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

 

Soluția creativă

În funcție de cerințele de calitate, de utilizare și de buget, există diferite modalități de a realiza lookul multiplex și fără plăcile cu același nume. Rezultă o calitate deosebit de înaltă, atunci când o placă MDF sau o placă aglomerată se prevede mai întâi cu un cant din lemn veritabil cu lookul multiplex și apoi piesa de prelucrat se presează cu o suprafață HPL sau cu una din linoleum. În acest scop, Ostermann are în gama de produse cantul din furnir mesteacăn multiplex veritabil cu grosimea de 2,65 mm. Acesta se livrează în două lățimi (23 și 43 mm) ca marfă în bare (4 metri lungime). La ambele capete ale cantului există o margine de frezare de 4 mm, care lasă suficient spațiu pentru prelucrarea în zona curburii.

 

 

Soluția practică

Pe de altă parte, este mai rapid și mai economic să aplicați un cant clasic din furnir multiplex (marfă în rolă) la o placă aglomerată deja acoperită. Acesta din urmă este disponibil la Ostermann de pe stoc, în tipurile de lemn de mesteacăn și fag, întotdeauna în 4 lățimi (24, 30, 33 și 43 mm) și în 3 grosimi (0,5 mm, 1 mm și 2 mm). Pentru companii care nu doresc să aplice mecanizat cantul lor din furnir, compania Ostermann are pe stoc varianta de 0,5 mm, cu un strat de acoperire cu adeziv cu topire la cald. Ambele grosimi (de 1 și 2 mm) sunt amorsate. La cerere, Ostermann oferă și acoperirea ulterioară cu adeziv cu topire la cald sau un strat funcțional pentru prelucrarea cu tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero.

 

Mesteacăn sau fag?

Canturile din furnir de mesteacăn și de fag se deosebesc nu numai prin tipul de lemn utilizat, ci și prin aspectul lor optic. Astfel, fâșiile individuale (straturile) de la cantul din lemn de mesteacăn sunt, în mod clar, mai neregulate și mai subțiri, în timp ce, dimpotrivă, cele de la cantul din lemn de fag sunt ceva mai late, mai drepte și mult mai clar delimitate unele de altele. Ambele canturi se livrează cu o suprafață șlefuită și, prin operația de înnobilare a suprafeței executată de către tâmplar, capătă culoarea finală și aspectul final.

 

V-ați gândit la toate?

Bineînțeles, Ostermann livrează și pentru prelucrarea canturilor menționate adezivii tip aracet corespunzători sau adezivii cu topire la cald. Pentru prelucrarea manuală a mărfii în bare, experții Ostermann recomandă adezivul tip aracet D3 REDOCOL Kombicoll Super-N D3. Pentru prelucrarea mecanică a canturilor din furnir este disponibilă o diversitate de adezivi EVA și PUR de la producători renumiți. În acest caz, produsele de la REDOCOL sunt de înaltă calitate și totodată rentabile.

 

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT