Home / Promo  / Canturi de mobilier Ostermann în tonuri de albastru maritim

Canturi de mobilier Ostermann în tonuri de albastru maritim

Culoare proaspătă pentru mobilier nou

Culoarea albastru înseamnă relaxare, fantezie și o notă de melancolie. După ce Pantone a ales în urmă cu doi ani o culoare clasică albastru ca fiind Colour of the Year, culoarea maritimă pentru stare confortabilă face parte astăzi dintre culorile de trend pentru producția de mobilă. Ostermann are canturile adecvate.

 

Conform studiilor, culoarea albastru este cea mai iubită culoare în întreaga lume. Ea ne amintește de imensitatea cerului sau a mării. Un spațiu de culoare albastru este considerat în general ca fiind relaxant și liniștitor. Motiv suficient pentru a utiliza versatil culoarea îndrăgită în producția de mobilă. În sortimentul Ostermann se găsesc canturile adecvate pentru aceasta. Pentru că diversitatea este mare. Vă oferim aproape 80 de variante de albastru doar dacă vreți canturi în dimensiunile 23 x 2 mm. La termenul de căutare „#Highlights07“, experții Ostermann prezintă pe www.ostermann.eu zece canturi selectate.

 

KH202207_ABS_Kanten_Maritime_Blautoene_001_orig

Aici se vede o mică selecție de canturi ABS în tonuri de albastru la modă. Există și mai multe canturi de culoare albastru în magazinul online Ostermann.

 

Culoarea albastru se combină astfel:

Alpensee, Arktis, Atlantik … deja numele canturilor (lac alpin, arctica, atlantic) trezesc dorința pentru următorul concediu! Varietatea de culori ajunge de la gri albăstrui discret spre ultramarin strălucitor și până la tonuri maritime de ocean și petrol. De regulă, tonuri de albastru se pot combina bine unele cu altele. Și aici ar trebui să se procedeze totuși cu o oarecare prudență. Pentru că ceea ce este valabil pentru îmbrăcămintea noastră este valabil și pentru mobila noastră: în cadrul unui ton de culoare este permis desigur să se facă variații, adică să te joci cu tonul de culoare. O nuanță mai deschisă sau mai închisă și deja spațiul capătă acel „ceva“ anume. Cel care reunește într-un spațiu piese de mobilier cu tonuri de albastru care diferă mai puternic între ele, ar trebui să le combine de preferință cu tipuri de lemn de culoare deschisă sau cu clasicul alb. Apreciatul stil de viață scandinav este deja perfect.

 

De la miniperl până la Excellent Matt

Utilizarea diferitelor suprafețe de canturi relaxează suplimentar jocul elegant de culori din cadrul paletei culorii albastru. Cel care iubește clasicul, utilizează o suprafață consacrată miniperl. Dacă mobilierul trebuie să apară ca fiind deosebit de actual, se alege suprafața Excellent Matt. Între acestea există numeroase trepte, ca de exemplu, discreta structură velur sau delicata microstructură.

 

Toate canturile sunt disponibile din depozit

Ostermann livrează canturile ABS în dimensiunile standard 23, 33, 43 și 100 x 1 respectiv 2 mm deja de la lungimea de un metru. În plus, la cerere, acestea sunt disponibile suplimentar în orice lățime dorită de până la 100 mm. Înnobilări, ca de exemplu, strat de adeziv cu topire la cald, atașare de T-Bar sau livrare cu strat funcțional pentru prelucrarea cu tehnologiile moderne pentru rosturi de îmbinare zero, nu sunt nici ele o problemă. Comenzi care sunt primite până la ora 16, se expediază încă în aceeași zi.

 

Avantajele Ostermann:

 

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

 

Director General Romania

E-mail  m.bold@ostermann.eu

 

T: +40 256 702 535 / M: +40 742 022 300

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

 

E-mail  m.bold@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT