Home / Promo  / Canturi de mobilier din polipropilenă (PP) de la Ostermann

Canturi de mobilier din polipropilenă (PP) de la Ostermann

Diversitatea de materiale din gama de canturi Ostermann a fost extinsă din nou. Începând de acum, aici se obțin și canturi de mobilier din polipropilenă (PP).

 

După ce gama deja foarte cuprinzătoare de materiale pentru canturi – constând din materialele ABS, acril (PMMA), melamină, lemn veritabil și aluminiu – a fost extinsă recent prin linoleum, compania anunță acum o altă extindere importantă. În acest caz, este vorba despre canturi de mobilier din polipropilenă, prescurtat PP. Acestea din urmă sunt utilizate în principal în producția industrială de mobilă, între timp însă și de companii din sectorul de tâmplărie. La început, noile canturi de mobilier sunt disponibile pe stoc în culori selectate și se pot comanda rapid și simplu în magazinul online Ostermann. Tâmplarii găsesc informații suplimentare și la termenul de căutare „#Highlights01” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu

 

 

O gamă și mai largă

În calitate de partener al tâmplarului, Ostermann dorește să ofere clienților săi totul dintr-o singură sursă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, să se verifice în mod regulat diversitatea de materiale pentru canturi și, dacă este necesar, să se extindă. Recent, compania a introdus canturi noi din linoleum. Acum se adaugă canturile PP. În acest fel, companiile au acum o și mai mare flexibilitate la selectarea materialelor adecvate pentru proiectele lor.

 

Livrare începând de la 1 metru

Noile canturi PP se livrează în cantități mici, începând de la 1 metru. Ele sunt disponibile în grosimile obișnuite (1 și 2 mm) și în toate lățimile standard (23, 33, 43 și 100 mm). Articolele din stoc comandate până la ora 16 se expediază din companie încă în aceeași zi. Datorită livrării rapide, fiabile și precise de ordinul metrilor, de la depozitul propriu al companiei, se economisește nu numai depozitarea costisitoare, ci se economisesc și cantități reziduale și, prin urmare, deșeuri.

 

 

Și pentru prelucrarea cu tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero

La cerere, companiile care prelucrează canturile lor PP cu tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero, le primesc de la Ostermann și cu un strat funcțional TPU pentru prelucrare cu mașini de căntuire adecvate. Canturile sunt special concepute pentru prelucrarea cu tehnologia modernă cu laser, aer fierbinte și Near Infrared (NIR).

 

Totul dintr-o singură sursă

Pe lângă cea mai mare gamă de canturi de mobilier disponibilă imediat din Europa, Ostermann livrează producătorilor de mobilier tot ceea ce este necesar pentru prelucrarea canturilor: de la adezivi cu topire la cald și agenți de curățare pentru mașina de căntuire, până la articole deosebit de utile pentru prelucrarea canturilor și finisarea canturilor.

 

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT