Home / Industria Mobilei  / Canturi cu grosimi diferite pentru toate colecțiile de la OSTERMANN

Canturi cu grosimi diferite pentru toate colecțiile de la OSTERMANN

În ceea ce privește cantul de mobilier, producătorii de mobilier din toată Europa mizează astăzi preferențial pe materialul ABS. Pe lângă proprietățile de prelucrare bune, materialul se impune mai ales prin diversitatea de culori, decoruri și suprafețe. Specialistul în canturi Ostermann livrează multe dintre canturile sale ABS chiar în trei grosimi diferite.

 

 

Acest lucru este important la asocierea de decoruri! De aceea, de la specialistul în canturi Ostermann se obțin multe canturi ABS obișnuite cu grosimea de 0,4 mm precum și de 1 și 2 mm, la alegere. Astfel – în funcție de utilizare – la un proiect se pot monta 100% canturi cu același decor în diferite locuri ale piesei prelucrate: canturi ABS subțiri cu grosimea de 0,4 mm oferă procesatorului o posibilitate de procesare de înaltă calitate în asociere de culori și decoruri. Ele sunt robuste și insensibile. Domeniul lor de utilizare cuprinde, printre altele, utilizarea pentru acoperirea părților din spate de la blaturi de lucru, corpuri, rafturi, stâlpi de colț mobilier și pereți laterali. Pentru elemente de mobilier foarte solicitate stau la dispoziție aceleași canturi, dar cu grosimea de 1 sau 2 mm. Astfel, pot fi utilizate în partea din față și la corp canturi de grosimi diferite cu aceeași culoare și același decor.

 

 

Sunt prezente: canturi pentru colecțiile actuale

Printre numeroasele canturi de mobilier care sunt disponibile la Ostermann în toate cele trei grosimi, se găsesc desigur Highlights din colecțiile actuale de la Kronospan, Egger, Kastamonu, Pfleiderer sau Swiss Krono. Toate canturile sunt livrate cu lățimile standard de 23, 33, 43 și 100 mm.

 

La cerere, numeroase înnobilări

La cerere, Ostermann debitează o rolă de cant lată de 100 mm în orice lățime dorită începând de la 16 mm. În afară de asta, Ostermann oferă toate canturile ABS și cu strat de adeziv cu topire la cald. Pentru canturi cu grosimea de 2 mm există un serviciu special.

 

 

Acestea sunt disponibile la cerere și confecționate cu T-bar pentru o prelucrare ușoară la părțile rotunjite sau pe șantier. Canturile, în funcție de lățime, pot fi prevăzute cu un T-Bar sau două T-Bar-uri. Pentru procesatori care lucrează cu tehnologia modernă fără îmbinări, Ostermann livrează canturi de mobilier cu cele trei grosimi menționate și cu un strat funcțional special adecvat pentru tehnologia de prelucrare.

 

 

Comandați canturi rapid și simplu online

Prin intermediul magazinului online Ostermann de pe www.ostermann.eu,producătorii au acces non-stop la cel mai mare sortiment de canturi din Europa. Acesta cuprinde mai mult de 14.000 de canturi pentru suprafețele de la peste 70 de furnizori de plăci. Întotdeauna disponibile: canturile adecvate pentru tendințele actuale ale mobilierului!

 

Toate informațiile privind sortimentul de canturi Ostermann există la termenul de căutare „#ABSsubțire”; solicitați-le gratuit pe pagina de start a site-ului web www.ostermann.eu.

 

Despre Ostermann

 

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 450 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

 

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020 în  Timișoara. Producătorii de mobilă din România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește canturile.

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT