Home / Promo  / Canturi ABS Ostermann pentru noua colecție Kronospan

Canturi ABS Ostermann pentru noua colecție Kronospan

Ostermann are pe stoc canturile adecvate chiar din momentul lansării colecției globale Kronodesign® 3.0. Toate canturile noi au fost dezvoltate într-o strânsă cooperare între Ostermann și Kronospan.

 

 

Începând de acum, tâmplarii găsesc la Ostermann canturile adecvate pentru noua colecție globală Kronodesign® 3.0 de la Kronospan. Noua colecție, formată din 154 de plăci aglomerate acoperite cu melamină, 68 de blaturi de lucru și 24 de suprafețe avant-garde, impresionează prin decoruri cu aspect mat de lemn, piatră și material textil și prin decoruri uni în culori de trend delicate. Ostermann a dezvoltat canturile adecvate din timp și într-o strânsă coordonare între experții în design ai ambelor companii. Astfel a fost creată într-un timp scurt o colecție de canturi perfect coordonată, cu peste 200 de culori și decoruri, care pot fi livrate începând de acum direct din stocul propriu. Toate variantele sunt disponibile în orice lățime de până la 100 mm. Acestea se expediază prin intermediul obișnuitului serviciu Ostermann în cantități minime începând de la 1 metru și în aceeași zi, în cazul unei comenzi efectuate până la ora 16. Toate informațiile privind noile canturi Kronospan se pot găsi și la termenul de căutare „#KronodesignGlobal”, pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

 

Eye-Catcher în cazul decorurilor

Printre noile suprafețe se găsește o gamă largă de decoruri: de la cele cu aspect de lemn până la cele cu aspect de piatră și mai departe până la reproducerile cu aspect de metal și de material textil. Noile decoruri cu aspect de lemn dispun de un imprimeu care pune în evidență elementele de decor și în ceea ce privește senzația tactilă și au astfel un aspect foarte natural și realist. În plus, multe dintre acestea se caracterizează printr-un finisaj mat. Dintre decorurile cu aspect optic de stejar, puternic reprezentate în mod tradițional, atrag atenția două suprafețe cu nervuri delicate cu aspect optic de staniu. Pe lângă acestea, reproducerile cu aspect de lemn de nuc și de pin sunt numeric în creștere. Reproducerile armonioase de materiale textile în culori de bază neutre, precum și reproducerile cu aspect de marmură și de granit care se combină bine, completează paleta suprafețelor decorative. La dezvoltarea canturilor alocate s-a avut în vedere în mod special să se preia elementele tipice ale decorului plăcii de mobilier și să se optimizeze armonios pentru utilizarea acestora la cant.

 

 

Culori uni mate delicate

În cazul culorilor uni, noile culori delicate cu potențial de trend atrag imediat atenția privitorului. Suprafețe precum „Toffee” (un galben porumb cald) sau „Marshmallow” (un roz delicat) deschid pofta pentru noi modalități privind amenajările de spații interioare. Culori precum „Smoke Green” (un verde fumuriu) sau „Azure Blue” par ceva mai clasice. Însă și acestea sunt mai puțin „stridente” și „intense”, ci, mai degrabă, „calde” și „pastelate”. Multe dintre canturile noi dispun în plus de o suprafață mată plăcută și moale.

 

 

Avantajele Ostermann:

  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
  • Canturi cu orice grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT