Home / Industria Mobilei  / Canturi ABS noi cu decoruri cu aspect de marmură, la modă

Canturi ABS noi cu decoruri cu aspect de marmură, la modă

Marmura este folosită încă din antichitate pentru construcții și sculpturi. Chiar și până astăzi sunt apreciate atractivele decoruri. De aceea se regăsesc reproduceri atractive de marmură în aproape toate colecțiile producătorilor de plăci. Ostermann tocmai a introdus din nou patru noutăți în sortimentul său bogat de canturi ABS.

 

Roca marmură este foarte apreciată în amenajările interioare. Ea este de înaltă calitate ca aspect, variată ca optică și multele ei culori și incluziuni diferite fac din fiecare placă un unicat. Fără îndoială, roca masivă este greu de prelucrat de către meșteșugari. Este bine că Ostermann tocmai a introdus din nou în sortiment patru canturi ABS cu decor cu aspect de marmură. Acestea sunt disponibile în dimensiunile 23, 33, 43 și 100 x 2 mm și se livrează începând de la o lungime de 1 metru. Mai multe informații despre noile produse găsiți la termenul de căutare „#Highlights05“ pe pagina de internet Ostermann la www.ostermann.eu

 

Piatră sau piatră? Aceasta este întrebarea aici. La Ostermann există patru canturi la modă decorative noi cu aspect de marmură, care cu greu pot fi deosebite de marmura adevărată și care în plus oferă toate avantajele ABS.

 

Cant ABS marmură Engelsberg

 

Marmura Engelsberg este cunoscută pentru culoarea sa roșie străbătută de vinișoare albe. Se regăsește în multe construcții vieneze, ca de exemplu, și în Catedrala Sfântul Ștefan. În ziua de astăzi, roca nu mai corespunde cerințelor pentru materiale de construcții datorită rezistenței reduse la compresiune. Cine dorește să utilizeze totuși aspectul unic în amenajări interioare, ar trebui să folosească cantul ABS marmură Engelsberg.

 

Cant ABS Oriental Stone brown

 

Pe cantul ABS Oriental Stone brown de la Ostermann se găsește un decor clasic cu aspect de marmură, cu un fond de tonuri de maro închis care este străbătut de vinișoare de culoare oranj deschis și până la alb. Caracteristică este suprafața mată, care se potrivește excelent cu culorile uni mate și deschise la culoare la modă, dar și cu decoruri de lemn de culoare închisă.

 

Cant ABS Kings marble green

 

Și acest cant se remarcă prin aspectul lui deosebit de mat. În imaginea naturală a decorului, incluziuni de culoare albastru-verde sunt înconjurate de numeroase vinișoare de culoare gri-maro. Aspectul optic armonios și liniștit al suprafeței se potrivește perfect pentru combinarea cu tonuri nisipii uni sau cu lemn de culoare deschisă.

 

Cant ABS Marmură de Carrara

 

Noțiunea de marmură de Carrara nu mai are nevoie de nicio prezentare în continuare. Originea binecunoscutei roci este nordul Toscanei. Marmura de Carrara clasică este predominant albă, dar uneori și ușor gri, albastră, gălbuie sau roșiatică. Cantul de la Ostermann este predominant alb, cu ușoare incluziuni de culoare gri. Datorită culorilor relativ neutre, poate fi combinat în multe feluri.

 

Avantajele Ostermann:

 

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

 

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 450 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

 

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

 

Daniel Bolog

Director General Romania

E-mail  d.bolog@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT