Home / Industria Mobilei  / 10 avantaje ale canturilor ABS de la OSTERMANN

10 avantaje ale canturilor ABS de la OSTERMANN

Multe avantaje

La plăcile de mobilier există o imensă diversitate de structuri de suprafață și grade de luciu. desigur și la canturile Ostermann.

ABS-ul s-a impus în întreaga Europă de Vest ca material pentru cantul de mobilier. Datorită versatilității sale, acesta se poate adapta perfect la suprafață în ceea ce privește aspectul optic și senzația tactilă. Specialistul în canturi Ostermann informează ce alte avantaje mai are, de asemenea, materialul.

 

Acrilonitril-butadien-stiren, pe scurt ABS, este un material perfect pentru cantul de mobilier. Materialul plastic este robust și totuși flexibil, protejează placa față de pătrunderea umidității și se poate recicla foarte bine. De asemenea, poate fi prelucrat foarte bine cu ajutorul mașinilor de căntuire. Din toate aceste motive, în Europa de Vest și în străinătate, producătorii de mobilă utilizează în ultimul timp preponderent canturi ABS.

 

Avantajul 1: protecție eficientă față de lovituri și șocuri

ABS-ul se prelucrează pentru diferite bunuri de consum, ca de ex., jucării pentru copii, componente auto, carcase de dispozitive electrice și computere, dar se prelucrează și de către industria electroenergetică, deoarece materialul este insensibil față de zgârieturi, lovituri și șocuri.

 

Avantajul 2: prelucrare ușoară

Canturile ABS pentru mobilier se pot lipi bine și rapid pe2 placa aglomerată și se pot prelucra în flux. În acest caz, cantul este întotdeauna ceva mai lat decât materialul selectat pentru placă, și în timpul prelucrării mecanizate este frezat în mod adecvat.

 

Avantajul 3: rezistență la acțiunea luminii

Canturile din material plastic ABS sunt stabilizate în mod eficace față de îmbătrânirea sub acțiunea luminii, a oxigenului din aer și a temperaturii crescute. În plus, ele sunt extraordinar de rezistente chiar și față de variații extreme de temperatură și umiditate. Rezistența la acțiunea luminii pentru materialul ABS este specificată în conformitate cu DIN EN ISO 4892 ca având nivelul > 6.

 

Avantajul 4: capacitatea de reciclare

ABS se poate topi fără probleme și se poate reutiliza. Din acest motiv este util ca resturile neprelucrate să se introducă din nou în circuitul materiilor prime. Plăcile aglomerate cu canturi ABS aplicate pot fi, de asemenea, reciclate.

 

Avantajul 5: diversitate și adaptabilitate

Există canturi ABS de toate culorile și cu cele mai diverse decoruri, în multe lățimi și grosimi, precum și cu diferite imprimeuri și grade de luciu. Datorită diversității de culori ale plăcilor și a diversității decorurilor, sortimentul Ostermann a crescut odată cu trecerea anilor la peste 3.000 de canturi ABS diferite.

 

Avantajul 6: livrare începând de la 1 metru

Datorită faptului că tâmplarul, la așa o diversitate, nu are nevoie întotdeauna de cantități mari ale acelorași canturi ci, de regulă, de cantități mici de diferite canturi, Ostermann oferă toate canturile ABS deja în cantități minime începând de la 1 metru.

 

Avantajul 7: grosimi diferite

Sunt disponibile la Ostermann canturi ABS în diferite grosimi. Canturile ABS subțiri cu grosimea de 0,4 mm sunt adecvate de preferință pentru margini din zona care nu se vede, deci margini care nu sunt supuse la niciun fel de șocuri sau de lovituri. Grosimea de 1 mm se selectează în cazul în care este necesară o curbură pe cât posibil neobservabilă; de exemplu, la suprafețe extrem de mate sau extrem de lucioase. Ea este ideală, de asemenea, pentru mobilier cu un aspect optic liniar. În cazul plăcilor cu un miez închis la culoare sau cu o structură grosieră a așchiilor sau la mobilier care ar trebui să aibă mai ales un aspect curbat, cea mai bună alegere este un cant ABS cu grosimea de 2 mm.

 

Avantajul 8: diversitate de suprafete

Cel mai bun cant este întotdeauna cantul care nu se vede! De aceea, materialul cantului trebuie să se potrivească cât mai mult posibil cu suprafața mobilierului în ceea ce privește aspectul optic și senzația la atingere. Deoarece există o diversitate imensă la plăcile de mobilier, această diversitate se reflectă și în ceea ce privește suprafetele canturilor de mobilier Ostermann: de la microstructură discretă, la diverse suprafete cu aspect de lemn și de piatră și până la imprimeuri cu aspect de material textil sau imprimeuri transversale.

 

Avantajul 9: multe grade de luciu

Pe lângă componentele de senzație tactilă, la cantul perfect este important și gradul de luciu corect. În caz că este necesar, acesta se obține prin vopsire. Cantul din sortimentul Ostermann merge în acest caz de la „Excellent Matt“ cu un grad de luciu < 5 până la omologul său „Excellent Gloss“ cu un grad de luciu > 90. Între ele există numeroase trepte suplimentare.

 

Avantajul 10: lățimi personalizate

Pentru toate canturile standard ale plăcilor aglomerate există la Ostermann, de asemenea, canturi în lățimea standard corespunzătoare. Deoarece însă întotdeauna industria meșteșugărească se delimitează de comerțul cu mobilier prin soluții personalizate, Ostermann oferă bineînțeles, ca serviciu special, și lățimi de canturi care se abat de la lățimile standard. În acest caz, un cant ABS cu lățimea de 100 mm este tăiat cu ajutorul mașinilor speciale în orice lățime dorită. Tâmplarii găsesc toate informațiile referitoare la diferitele servicii Ostermann la termenul de căutare „ServiciiCanturi“ pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Comandat rapid – livrat rapid

Prin intermediul cunoscutului serviciu rapid de livrare pentru articole din stoc, Ostermann livrează canturi pentru mobilier în orice lungime începând de la 1 metru, și în orice lățime de până la 100 mm. Cel mai mare sortiment de canturi din Europa conține mai mult de 12.000 de canturi pentru suprafețele de la peste 100 de furnizori de plăci. Întotdeauna disponibile: canturile adecvate pentru trendurile actuale ale mobilierului!

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

 

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

 

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

 

Daniel Bolog

Director General Romania

E-mail  d.bolog@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT